Keystone logo

38 Kandidat Programmer i Økonomi Revision 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Økonomi
 • Revision
Studieområde
 • Økonomi (38)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Økonomi Revision

  Revision er et kerneområde for Accounting disciplin (også med anvendelser inden for kvalitetsstyring, energi og vand forvaltning, bevarelse og projektstyring) beskæftiger sig med evalueringen af ​​en virksomhed, projekt, produkt eller organisation. Kandidater fra Master i Revision programmer vil have den nødvendige viden og færdigheder fundament at arbejde analysere regnskaber, systemer eller enkeltpersoner inden for den offentlige eller private sektor. Den teoretiske og praktiske know-how indpodet i Master of revisionsstandarder programmer er især relevant i dag i den nuværende globaliserede økonomi, hvor streng evaluering og åben kommunikation spiller en væsentlig rolle.

  Master i Revision programmer er tilgængelige på universiteter og handelshøjskoler i Frankrig, Tyskland, Island, Luxembourg, Marokko, Spanien og Sverige.Programmer typisk sidste et til to år og ofte kulminerer i en afhandling projekt, der demonstrerer den studerendes 's forståelse af centrale materialer og evne til at gennemføre effektive revisions-teknikker. Programmer kan tilbydes på engelsk, tysk, spansk, fransk eller andre verdens sprog, så færdigheder i undervisningssproget er afgørende. Universiteter og institutioner også kræve, at ansøgerne at mestre i revisionens programmer har også en bachelor eller tilsvarende grad, hvilket kan være nødvendigt at være i et beslægtet område (f.eks Erhverv, Finans, Regnskab, ledelse eller andet).

  Hvis du er interesseret i at lære mere om, hvordan du kan tjene en Master i Revision og tage Deres næste skridt mod en spændende karriere, skal du blot rulle ned og klikke for at læse mere, i dag!