Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 4 Kandidat i Russisk 2023

4 Kandidat Programmer i Russisk 2023

Oversigt

Studerende, der har en bacheloruddannelse og ønsker at videreføre deres studier, kan vælge at forfølge en kandidatgrad. Dette program kan fortsætte elevernes generelle viden inden for deres område eller fokusere deres studier på et bestemt område.

Hvad er en mester på russisk? I denne pensum udvikler eleverne en dybere viden om Rusland, dets politik og dets folk. Et program kan fokusere på et eller alle områder relateret til regering, økonomi, historie, kultur og litteratur og antropologi-sociologi. Nogle programmer kræver en højere sprogfærdighed end andre. Specifikke klasser kan omfatte internationale anliggender, avancerede sprogstudier, russisk og østeuropæisk historie, statsvidenskab, geografi, russisk kunst og kultur og religion. Nogle programmer kan kræve, at de studerende udvikler speciale eller forskningsprojekter.

Der er mange fordele ved at forfølge denne grad, fordi eleverne udvikler en række færdigheder, der vil hjælpe dem både professionelt og personligt. Nogle af disse omfatter kommunikation, kulturel forståelse og evnen til at løse komplekse problemer.

Omkostninger er ofte en bekymring, når eleverne overvejer at forfølge denne grad. Nogle programmer tager to år, mens andre tager længere tid, så det kan være en stor faktor. Forsker en række skoler rundt om i verden kan hjælpe med at finde en, der er overkommelig.

At have en kandidatgrad på russisk kan forberede personer til en række forskellige karriere. Nogle kræver yderligere uddannelse og viden, mens andre job relaterer sig direkte til studieområdet. Nogle almindelige jobtitler omfatter russisk postkundelærer, international advokat, tolk og oversætter, historiker, diplomat, kulturrådgiver, civilarbejder, læge, professor, rejsebureau, FN-officer, filmforsker, efterretningsofficer og sprogforsker.

Du kan finde den perfekte skole lige nu, om det er online eller i udlandet. Brug vores database til at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Sprog
 • Russisk
Studieområde
 • Sprog (4)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Beslægtede studieretninger