Keystone logo

1 Kandidat Programmer i Humaniora Litteratur Russisk litteratur 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Litteratur
  • Russisk litteratur
Studieområde
  • Humaniora (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Kandidat Programmer i Humaniora Litteratur Russisk litteratur

Generelt er en kandidatgrad optjent ved at udfylde to år på fuld tid avanceret undersøgelse. Nogle har et forsknings fokus, mens andre bygger på den studerendes faglige færdigheder. I begge tilfælde en kandidatgrad sætter kandidater bortset fra dem med mindre uddannelse.

Måske ønsker du at vide, hvad der er en Master i russisk litteratur? Et sådant program fokuserer på både prosa og poesi af Eurasien, som det oprindeligt blev skrevet på russisk. Studerende vil analysere skrifter både klassiske og moderne, og lære deres betydning i den samlede kulturelle landskab i regionen.

Rusland er et land på skillevejen mellem østlige og vestlige kulturer. Den afslappede observatør kan finde visse begreber svære at forstå, såsom politik i det tidligere Sovjetunionen og Ruslands komplekse forhold til andre moderne nationer.Men dybe undersøgelser sin litteratur åbner den studerende op til en rig sociale, økonomiske og religiøse historie, der har formet landet og dets folk, som vi kender det. Ved hjælp af kandidatuddannelsen i russisk litteratur, eleverne styrke deres læse- og skrivefærdigheder i både russisk og engelsk sprog.

Omkostninger tendens til at være moderat, og afhængigt af universitetet, kan nogle kurser udbydes online. For at beregne udgifterne til programmet, skal du slå op aktuelle undervisning og gebyrer for institutionen i din interesse.

Nogle, der komplette studier i russisk litteratur går på at arbejde som oversættere og tolke. Statslige og nyheder organisationer ansætte nogle kandidater, mens andre arbejder selvstændigt. Nogle finder beskæftigelse som diplomater, inden ambassader eller kulturelle centre. Kandidater, der har stærke teknologiske færdigheder kan arbejde med lokalisering af brugergrænseflader og læring indhold til russisk.Der er interesseret i undervisningen kan arbejde som high school eller college instruktører.

Studerende med en bachelorgrad opfordres til at ansøge om adgang til en kandidatuddannelse. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.