Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Kandidat i Samfundsfag 2023/2024

1 Kandidat Programmer i Samfundsfag 2023/2024

Oversigt

En kandidatgrad er en mulighed for studerende, der tidligere har fået en bachelorgrad. At opnå graden tillader enkeltpersoner at kalde sig en ekspert på deres område. Det er også normalt en forudsætning for at tjene en ph.d.-grad.

Hvad er en Master i Civics? En Master i Civics involverer de praktiske og politiske aspekter af statsborgerskab. Dette omfatter civile love og koder, borgernes pligter og politiske eller etiske traditioner. Studerende kan tage kurser i interkulturel og international kommunikation, digital samfund, børn og international udvikling, regionalplanlægning, byfornyelse og religiøse studier blandt mange andre. Disse kurser er ofte designet til at undervise den studerende ikke kun om lokal samfund, men hvordan borgerskab påvirker regeringerne rundt om i verden.

Personer, der tjener en postgraduatgrad i samfundslivet, lærer ofte mange færdigheder, der hjælper dem i deres karriere såvel som i hverdagen. Studerende kan lære at styre deres tid og projekter samt hvordan man laver budgetter for disse projekter. Andre færdigheder, der læres, er lederskab, kritisk tænkning og offentlig taler og åbner døren for flere karrieremuligheder.

Omkostningerne til at opnå en kandidatgrad i samfundslivet afhænger af flere faktorer, herunder hvilken skole den studerende deltager i, og hvor den pågældende skole er placeret. Antallet af kredit timer krævede også faktorer i omkostningerne.

Folk, der tjener en grad i samfundslivet, vil sandsynligvis kunne vælge fra en lang række karriereveje. Studerende kan gå i lov, social service management, offentlig administration, politik eller PR. Fælles job omfatter mediatorer, samfundsorganisationsledere og byplanlæggere, som alle bruger social organisation og regering til at forfølge dagsordener vigtige for deres lokalsamfund. Nogle studerende kan vælge at tjene en ph.d. og derefter køre for politisk kontor.

Lærende institutioner over hele verden kan tilbyde programmer inden for samfundsfag eller lignende områder. Mange tilbyder også online kurser for dem, der har brug for mere fleksibilitet. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Statskundskab
  • Samfundsfag
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger