Keystone logo

12 Kandidat Programmer i Samfundstjeneste 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Socialt Arbejde
  • Samfundstjeneste
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (12)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Samfundstjeneste

Studerende kan udvide deres karrieremuligheder med en kandidatgrad. Den intensive undersøgelse af et bestemt felt kan give kandidater den ekstra kant på arbejdspladsen. En kandidatgrad er også normalt en nødvendig skridt for dem, der forfølger doktorgrad eller visse fagområder.

Hvad er en kandidat i fællesskabstjenesten? Programmet lærer generelt menneskelig adfærd, social retfærdighed og socialpolitik analyse. Studerende kan studere globale sundhedsspørgsmål, miljøretfærdighed, samfundsbaseret udvikling, oprindelige rettigheder og socialt arbejde. Frivillige muligheder kan være tilgængelige for studerende at udvide deres viden og færdigheder. Kursusarbejde kan læne sig mod mere humanitært arbejde eller socialt arbejde afhængigt af studentens og programmets interesser. De fleste studerende gennemfører uddannelserne i et til to års studier.

Et fællesskabstjenesteuddannelsesprogram kan finpudse nyttige færdigheder. Forskningsfærdigheder og effektive ledelsesteknikker kan gavne samfundet og den studerende i hans eller hendes arbejde. Evnen til at håndtere individuelle forskelle kan gavne arbejdspladsfunktion samt interpersonelle relationer.

Udgifterne til en kandidatuddannelse varierer mellem institutionerne. Før du forpligter dig til et program, undersøge institutionen, graden plan og gebyrer. Kursets belastning, placering og andre faktorer kan påvirke omkostningerne.

En kandidat i fællesskabstjenesten kan forberede eleverne til stillinger, der fungerer som samfundsudviklere, nonprofit direktører og regeringsanalytikere. Stillinger i socialt arbejde kan være tilgængelige både hjemme og internationalt, da det er et voksende område, der har brug for kvalificerede personer. Kandidater har arbejdet i udenlandske tjenester, diplomatiske tjenester og erhvervslivet. Det medicinske felt tilbyder potentielle jobmuligheder, som wellness program manager og outreach direktør. Studerende kan også bruge graden til at flytte ind i ledelsesmæssige og ledende roller.

Fællesskabs service uddannelser kræver ofte hands-on nedsænkning. Studerende kan vælge mellem muligheder rundt om i verden eller fleksible online kurser. Begynd søgningen til dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.