Keystone logo

64 Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Samfundsvidenskab
 • Sociologi
 • Samfundsvidenskab
Studieområde
 • Samfundsvidenskab (64)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab

  Med mange entry level job i dag kræver en bachelorgrad som minimum kan en professionel kandidatgrad vise sig at være meget gavnligt. Uanset om du er frisk ud af bachelor skole eller søger at fremme inden for dit valgte område, kan en professionel kandidatgrad give dig netop den kant du har brug for i markedet udvikler sig jobbet.

  Nogle vil måske undre sig: "Hvad er en professionel Master i Social Science?" Det er en uddannelse, der uddanner personer på de nuværende koncepter og politikker inden for samfundsvidenskab og humaniora og forbereder enkeltpersoner til at anvende begreber i erhvervslivet, nationalt eller internationalt . Ved afslutningen af ​​programmet, kandidater er i stand til at anvende de sociale begreber med succes i bestræbelserne på at fremme virksomhedens transaktioner i sociale spørgsmål.

  Med en sådan grad programmet studerende ikke blot lære de begreber, der beskæftiger sig med koncentrationen, men de også få vigtige forretningsmæssige viden og erfaring.Disse aspekter kan anvendes i mange forskellige scenarier, åbner muligheder for kandidater til at forfølge en række forskellige karriereveje.

  Udgifterne til graden varierer fra skole til skole. Forskellige faktorer som placeringen af ​​skolen, de gennemsnitlige omkostninger ved at deltage i særlige institution, og om du studerer personligt eller online spiller alle en rolle i fastsættelsen af ​​prisen.

  En professionel Master i Social Science forbereder enkeltpersoner til at udmærke sig i positioner, der beskæftiger sig med de sociale videnskaber, herunder statslige roller, nonprofits og professionelle virksomheder. Personer med en sådan uddannelse kan også beslutte at forgrene sig ud i andre områder såsom gæstfrihed eller job, hvor de beskæftiger sig tæt sammen med kunderelationer. Nogle personer kan også vælge at gå ind i erhvervslivet for sig selv og blive en konsulent eller entreprenøren til en række af de ovennævnte selskaber.

  Når du har valgt din uddannelse, er det vigtigt at vælge den bedste skole for netop din situation. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.