Keystone logo

34 Kandidat Programmer i Ledelsesstudier Selskabsledelse 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Ledelsesstudier
 • Selskabsledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (34)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Ledelsesstudier Selskabsledelse

  Studerende, der søger lederstillinger inden for erhvervslivet vil finde opnå en Master i Corporate Governance en ideel løsning. Denne grad giver en omfattende grad af viden om virksomhedernes procedurer, som er afgørende for at balancere til gavn for alle involverede parter, fra de berørte parter til kunderne.

  Når beder hvad er en Master i Corporate Governance, skal eleverne være opmærksomme på de mange facetter af sådanne grader. Kursusaktiviteter vil fokusere på en række vigtige områder af viden, herunder erhvervsøkonomi fra et globalt perspektiv. Klasser vil blive udført af branchefolk bedst råd til en real-verden perspektiv til de studerende. Undersøgelser vil dække alle aspekter af corporate governance, fra gennemførelsen af ​​centrale politikker til opfølgningsprocedurer.

  Takket være vægt på globale emner, kandidater med en grad i virksomhedsledelse kan se frem til jobmuligheder i hele verden.Dette giver en række spændende perspektiver med højt profilerede virksomheder, der søger kandidater velbevandret i virksomhedernes procedurer. Jobs er tilgængelige på tværs af mange brancher, og kvalificerede kandidater kan forvente lukrative og givende karriere på dette område.

  Afhængig af en række faktorer, kan undervisning omkostninger varierer en del fra skole til skole. For bedst at bestemme de samlede omkostninger forfølge en master 's grad, bør en studerende kontakte institutionen direkte for at få et nøjagtigt tal.

  Der er en række store karrierer til rådighed for dem, der tjener en mester i dette fagområde. Analytiker positioner involverer sporing og forskning i et selskab 's nuværende virksomhedens politikker, mens projektledere kan hjælpe en organisation gennemføre en virksomhed, og se det igennem til afslutning, fra at overvåge et team til at holde interessenter underrettet for varighed.Findes beskæftigelsesmuligheder i både den offentlige og den private sektor, og kandidaterne kan finde passende arbejde på forskellige lokaliteter over hele verden.

  Visse faktorer kan gøre det svært for mange studerende at fysisk deltog klasser. Heldigvis online kurser er tilgængelig over hele kloden, hvilket giver alle studerende adgang til kvalitetsuddannelse. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.