Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 2 Kandidat i Sensorisk videnskab 2023

2 Kandidat Programmer i Sensorisk videnskab 2023

Oversigt

Hvis du elsker forskning og du elsker mad, så en Master i Sensorisk Videnskab kan være rigtige for dig. Ikke alene kan du få en bedre forståelse af, hvordan mennesker oplever mad gennem sanserne, men mange forskellige karrieremuligheder og uddannelsesmæssige døre kan hurtigt åbne for dig ved at udfylde dine studier.

Hvad er en Master i Sensorisk Videnskab? Det er et program for undersøgelse, der fokuserer på, hvordan folk bruger deres sanser, når interagere med mad. Undersøgelser tendens til at fokusere på lugt, smag og berøring. Kurser kan dække en række emner, herunder sensoriske teknikker og evaluering, psykofysik og forbrugerundersøgelser. Ud over de almindelige kurser, der kræves, er studerende normalt forventes at fuldføre deres helt egen forskningsprojekt inden eksamen. I nogle tilfælde tager forskningsarbejdet hovedparten af ​​undersøgelsen. Programmer varer typisk et år.

Fordelene for at undersøge sensorisk videnskab er mange.Studerende får en bedre forståelse af, hvordan mennesker oplever mad, således at bedre markedsforhold produkter til forbrugerne. Det åbner også mange karrieremuligheder døre internationalt, da mange fødevarer og forskningsvirksomheder verden over er interesseret i kandidater fra dette felt.

Omkostningerne ved en Master i Sensorisk Videnskab, afhænger i høj grad af, hvor de studerende vælger at studere og om de tilmelde sig en en-eller to-årigt program. Andre faktorer, som bolig, mad og transport, bør overvejes, hvis studere på campus. Forskning dit program godt forstå alle de omkostninger.

Der er mange unikke karrieremuligheder, når du vælger at studere sensorisk videnskab. Kandidater i programmet kan være i stand til at arbejde i forskning med fokus på udvikling mad, markedsføring og sensorisk teknologi. Fødevarevirksomheder og sågar statslige forskningsfaciliteter kan ansætte studerende med en Master i Sensorisk Videnskab. Færdiggørelse denne grad kan også føre eleverne til videre uddannelse i en ph.d.-uddannelse.

Studerende kan normalt ansøge online til enten undersøgelse på campus eller fjernundervisning. Du vil sandsynligvis brug for en udskrift fra din tidligere skole for anvendelsen. Et interview kan være nødvendigt også. For mere information, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Biovidenskab
  • Bioteknologi
  • Sensorisk videnskab
Studieområde
  • Biovidenskab (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger