Keystone logo

25 Kandidat Programmer i Teknologi Sikkerhed 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Teknologi
 • Sikkerhed
Studieområde
 • Teknologi (25)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Teknologi Sikkerhed

  Studerende, der forfølger en kandidatgrad, kan have baggrunde på en række områder. Denne grad demonstrerer ekspertise i en studerendes valgte uddannelsesområde og kan potentielt forbedre jobudsigterne.

  Hvad er en mester i sikkerhed? Master i sikkerhedsprogrammer forbereder enkeltpersoner til roller i kriminalitetsforebyggelse, informationssikkerhed, risikovurdering og krisestyring. Meget tværfaglig, kan eleverne vælge at fokusere på emner, der spænder fra forskning og politik til nye teknologibaserede løsninger. Coursework kan omfatte emner som Homeland Security bedste praksis, kritisk infrastruktur, cybersikkerhed, strafferet og sårbarhedsvurdering / risikoanalyse.

  En mester i sikkerhed udstyre eleverne med værdifulde færdigheder som ledelse, beredskab og potentiel trusselidentifikation. Modtagelse af en kandidatgrad i dette emne er en glimrende stepping stone for undergraduates søger at specialisere sig i sikkerhedsstudier og kan hjælpe fagfolk til at forbedre deres CV.

  Normalt kræver to til fem år at fuldføre, omkostningerne ved en Master i Sikkerhed vil afhænge af den specifikke institution og programmer, der tilbydes. Der er mange indenlandske og internationale programmer at vælge imellem, så det er afgørende for, at ansøgerne udfører grundig forskning, inden de forpligter sig til en skole.

  En kandidat i sikkerhed kan føre til karriere i en bred vifte af industrier, herunder både den private og den offentlige sektor. Studerende kan vælge at specialisere sig i fysisk eller cybersikkerhed samt ledelse og administration. Kandidater med teknologi-baserede grader er i høj efterspørgsel efter stillinger som informationssikkerhedsanalytiker, netværkssikkerhedschef, it-ingeniør og UI-designer. Personer, der foretrækker hands-on roller, kan fungere som sikkerhedsvagter eller ledere, transportsikkerhedsscreenere, nødledelsesdirektører, sikkerhedsforskere eller risikokonsulenter.

  Der er en bred vifte af Master i Security programmer over hele kloden. Fjernundervisningsmoduler har gjort det lettere for eleverne at forfølge en grad på en fleksibel tidsplan og modtage en international uddannelse. For at få flere oplysninger, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.