Keystone logo

25 Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Sikkerhedsteknologi Sikkerhedsstyring 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørvidenskab
  • Sikkerhedsteknologi
  • Sikkerhedsstyring
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (25)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Sikkerhedsteknologi Sikkerhedsstyring

Kandidatuddannelse er avancerede, eller kandidatniveau, grader. De repræsenterer typisk færdiggørelse af 12 til 18 college kurser. Studerende skal have afsluttet en bachelor-grad, før du anvender til et af disse programmer. Moderne teknologi har givet lettere adgang til disse programmer, så professionelle, såvel som studerende, kan drage fordel af at fremme deres uddannelse.

Hvad er en Master i Safety Engineering? Disse programmer typisk dækker emner såsom sikkerhed teknologi, miljørisici og bekymringer, risici på arbejdspladsen og ergonomi, og beslægtede emner. Mange af disse programmer indarbejde en vis mængde af hands-on arbejde i læseplanen. Fagområder dækket i disse uddannelser kan omfatte ergonomi, arbejdssikkerhed, miljørisikovurdering, og biomekanisk teknik. Kurser kan udvikles i overensstemmelse med de standarder, der fastlægges af det nationale institut for Occupational Safety and Health (NIOSH).

De færdigheder optjent i denne grad program vil hjælpe kandidater sætte principperne om sikkerhed engineering til god brug. Kandidater har udviklet en fortrolighed med mange tekniske applikationer, der er relevante for en afbalanceret anvendelse af sikkerhedsseler principper og praksis. Nogle programmer udbydes som fjernundervisning programmer.

Med adgang til dette program i on-campus-indstillinger og via fjernundervisning platforme, kan studerende fra hele verden finde en mulighed for deres behov. Omkostningerne i forbindelse med deltagelse i dette program kan variere fra sted til sted. For nøjagtig undervisning og gebyr oplysninger, kontakt skoler direkte.

Efter at have afsluttet en Master i Safety Engineering, kandidater tendens til at nyde jobvækst og positive udsigter, især da bekymring for Arbejdssikkerhed vokser. De årlige løn for kandidater inden for dette område har tendens til at være meget konkurrencedygtige og ønskelig.Nogle af de fælles stillinger omfatter arbejdsmiljø ingeniører, industrielle sikkerheds ingeniører og produktsikkerhed ingeniører. Karrieremuligheder kan også findes med homeland security, minedrift sikkerhed teknik og kollision sikkerhed ingeniørfirmaer, for eksempel.

Der er mange retninger, at man kunne forfølge en kandidatgrad i dette område. Bestem hvilken vej, du gerne vil forfølge, og derefter søge efter dit program nedenfor og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.