Keystone logo

87 Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Sikkerhedsteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørvidenskab
  • Sikkerhedsteknologi
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (87)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Sikkerhedsteknologi

Optjening en Master (MA) er en pædagogisk bedrift, der kan tage omkring to år at tjene, efter at tjene en bachelorgrad. Mens du tjener en mester tager masser af tid og hårdt arbejde, kan det betale sig i form af bedre jobmuligheder, højere karriere indtjening og forbedrede færdigheder og viden, som kun kan opnås gennem en avanceret uddannelse.

Hvad er en MA i Safety Engineering? Klasser i denne kandidatuddannelse dækker emner som system, og arbejdssikkerhed, miljørisikovurdering, risikoanalyse, statistik og industriel hygiejne. Disse klasser hjælpe eleverne lære at udvikle passende sikkerhedsforanstaltninger protokoller, hvordan man designer sikre produkter og hvordan man gennemfører forebyggende foranstaltninger for at undgå farer. Nogle kandidatuddannelserne mulighed for valgfag, som eleverne kan tage for yderligere at skærpe deres specialiserede viden og færdigheder inden for sikkerhed ingeniørområdet.

Kandidater med en kandidatgrad i sikkerhed engineering tendens til at være ekstremt motiverede personer, der er også fremragende kritiske tænkere og meget detalje orienteret, med ekstraordinære problemløsning færdigheder. Disse færdigheder og evner hjælper kandidater til at være uundværlige medarbejdere på arbejdspladsen.

Omkostningerne til at tjene en master kan være forskellige for hvert individ og afhænger af en række faktorer, såsom den tid, det tager for at tjene en grad samt placeringen af ​​skolen. Af denne og andre grunde, er studerende opfordres til at forske potentielle skoler, så de er fuldt informeret om de potentielle omkostninger ved deres grad.

Personer, der tjener deres MA i Safety Engineering kan vælge at arbejde som sundhed og sikkerhed specialister eller teknikere, tekniske ledere, samt sundhed og sikkerhed ingeniører, for offentlige eller private ingeniørfirmaer.Andre personer kan også vælge at arbejde for regeringen, tilsyn og sikkerhed og pålidelighed af tekniske projekter, eller de kan vælge at drive deres egen sikkerhed ingeniørfirma.

Mens tjene en kandidatgrad kan tage år at gennemføre, er der ingen bedre tid til at komme i gang end lige nu. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.