Keystone logo

22 Kandidat Programmer i Humaniora Teologi Sjælesorg 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Teologi
  • Sjælesorg
Studieområde
  • Humaniora (22)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Humaniora Teologi Sjælesorg

En studerende forfølger typisk en kandidatgrad efter en fire-årig grad fra en Bachelor of Arts eller Bachelor of Science program. Med denne type avancerede studier, vil den enkelte har yderligere karrieremuligheder inden for det valgte område med avancerede stillinger, vil generelt tilbyde højere lønninger.

Hvad er en Master i Pastoral Care? En Master i Pastoral Care giver de studerende med dybdegående undersøgelse, der fokuserer på karakteren af ​​sjælesorg, interventioner og uddannelse. Med en grundig koncentration af teologisk refleksion, vil graden give de studerende færdigheder i at tjene bestemte befolkningsgrupper med integration af psykologi og teologi. Dette vil øge deres effektivitet til menigheder og andre, de kan tjene. Det giver også den studerende pensum involverer praksis og teori om ministeriet.

Kandidater, der opnår denne type grad vil drage fordel af at erhverve en omfattende undersøgelse i kombinationen af ​​religiøse studier, etik og pastoral rådgivning til at gælde for alle aspekter af deres karriere. Enkeltpersoner vil også øge deres eksisterende kommunikation færdigheder sæt for at arbejde med en bred vifte af mennesker i forskellige indstillinger, fra kirker til hospitaler.

Omkostninger til denne type grad vil variere meget afhængigt af valget af universitetet. Faktorer, der vil afgøre de finansielle omkostninger omfatter placering, forløb og varigheden af ​​graden. Det tager typisk fra et til tre år at fuldføre.

De karrieremuligheder for en person, der modtager en Master i Pastoral omsorg er i forskellige sektorer. Positioner kan omfatte en præst i en kirke menighed, en præst på et hospital eller en minister arbejder som konsulent for unge, ældre eller andre områder af klinisk arbejde.Jobbene er fokuseret omkring ministerium med integrationen af ​​psykologi og spiritualitet.

Programmer med fokus på sjælesorg er tilgængelige i mange lande rundt om i verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.