Keystone logo

3 Kandidat Programmer i Kosmetologi Skønhedsbranchen 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Kosmetologi
 • Skønhedsbranchen
Studieområde
 • Kosmetologi (3)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Kandidat Programmer i Kosmetologi Skønhedsbranchen

  En kandidatuddannelse giver avanceret undervisning i et felt af undersøgelse, der omfatter mere specifik viden, forskning og analyse teknikker, og business-færdigheder. En kandidatuddannelse fokuserer typisk på ét aspekt af en generel fagområde, hvilket gør graduate en ekspert, der er kvalificeret til stillinger med højere myndighed.

  Hvad er en Master i Beauty Industri? Denne grad fokuserer på den ekspertise, hår, negle og hudpleje. Studerende ofte lærer om instrumenter og teknikker til kropspleje, samt involveret i at anvende produkter til hud og hår kemi. Bakteriologi undervises i programmet, så eleverne forstår betydningen af ​​hygiejne for at forhindre infektion på arbejdspladsen. Da dette er en avanceret grad, de studerende lærer også om teknikker, forretningsplaner og budgetter, kundeservice og statslige regler.

  Med en kandidatgrad i skønhed industrien, studerende ikke kun nyde en højere løn og en position af højere myndighed, men de ofte også gå ind i erhvervslivet for sig selv. Denne industri er voksende og gode ledere er altid i efterspørgslen.

  De kursusaktiviteter tager omkring et år at færdiggøre, men de studerende også kan være nødvendigt at have erhvervserfaring som et krav for graden. Eleverne skal forske flere skoler for at lære mere om gebyrer og kursus tidsplaner, så du kan finde den bedste pasform for dig.

  Med en kandidatgrad i skønhed industrien, akademikere styre ofte skønhedssaloner, der har ansvaret for den daglige drift af hele virksomheden. Kundeservice og tilfredshed er nøglen til kosmetologer, barberer, talent agenter, produkt designere og udviklere, sælgere og andre i skønhed industrien, uddelegere opgaver til medarbejdere i de rette mængder og i henhold til deres kvalifikationsniveau, og samtidig opretholde arbejde standarder.Mange kandidater designe vagtplaner og holde opdateret på alle sundhedsbestemmelser.

  For at finde ud af mere om, hvilke programmer er tilgængelige i skønhed industrien, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.