Keystone logo

10 Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Marineteknologi Skibsteknik 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørvidenskab
  • Marineteknologi
  • Skibsteknik
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (10)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Marineteknologi Skibsteknik

En master 's grad følger generelt efter afslutningen af ​​en bachelor videnskab grad. Krav om tre til fire år at færdiggøre, Master 's uddannelser består typisk af en blanding af kursus arbejde og forskningsprojekter. En master 's afhandling kræves generelt i det sidste år af studiet.

Personer, der overvejer en videregående uddannelse som ingeniør eller skibsdesign kan spørge, "Hvad er en Master i Naval Architecture? " Generelt består af videregående studier i videnskaben om skibsdesign, herunder modellering og testning samt en grundig forståelse af beslægtede principper som fluid dynamik en mester 's grad i Skibskonstruktion forbereder de studerende til succes i stillinger maritime industri.

Blandt fordelene ved at tage en Master i Naval Architecture indeholder avanceret kompetence i færdigheder og viden i forbindelse med fartøjer havet og strukturer.Nogle studerende forfølge en master 's grad i Skibskonstruktion som forberedelse til ph.d.-studier på et relateret område.

Omkostningerne ved en Master i Naval Architecture grad ved forskellige universiteter rundt om i verden varierer afhængigt af den del af verden, og bestemt land, hvor programmet tilbydes. Mere detaljeret information om forventede omkostninger til undervisning og udgifter er tilgængelig fra skolerne i listen nedenfor.

Karrieremuligheder i design, produktion og drift af skibe havet for en vellykket elev af en Master i Naval Architecture program omfatter positioner i offentlige institutioner og naval forsvar i lande over hele verden. Maritime industri karriere spænder fra design og konstruktion til drift og vedligeholdelse af skibe hav og strukturer af alle typer. Den overlegne viden og videreuddannelse af en vellykket Master i Naval Architecture er efterspurgt til konkurrencedygtige lønninger i mange områder af verden.

Programmer til en Master i Naval Architecture grad, herunder specialkemikalier spor og andre unikke områder i forskning og studier, der tilbydes på universiteter rundt om i verden. Det er let at lære mere om specifikke tilbud på skoler, der tilbyder en Skibskonstruktion mester 's grad. Du skal blot søge efter dit program nedenfor og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.