Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 44 Kandidat i Skoleforvaltning 2023/2024

44 Kandidat Programmer i Skoleforvaltning 2023/2024

Oversigt

For studerende, der søger at fremme deres uddannelse og finpudse deres færdigheder, er en kandidatgrad en fælles vej. Afhængigt af programmet og universitetet, kan denne avancerede grad opnås i et til tre år og kan afsluttes lokalt eller eksternt.

Hvad er en kandidat i skoleadministration og hvad indebærer det? Denne grad kan forberede eleverne til at lede morgendagens skoler ved at give en stærk baggrund i de etiske, juridiske og bedste praksis i uddannelsen. Typisk indebærer en del af graden planlægning at arbejde i ægte skole distrikter samarbejdet med universitetets program, hvor eleverne får praktisk erfaring med at skabe støttende og vellykkede skole miljøer. Studerende er nedsænket i skoleadministrationens verden, da de studerer emner som instruktionsmetoder, pædagogisk teknologi og ledelsesstrategier, samtidig med at man får praktisk, ægte oplevelse.

Studerende, der gennemfører deres grader, er generelt villige til at lede skoler og uddannelsesprogrammer over hele kloden. Studerende kan få evnen til at støtte et forskelligartet læringsmiljø, vurdere og forbedre elevers præstationer og udvikle kritiske ledelsesevner. Disse kvalifikationer kan ikke kun forberede kandidater til avanceret uddannelse karriere, men kan også personlig udvikling.

Forsøger at budget for en kandidatgrad? Der er en lang række faktorer at overveje, hvoraf mange vil skifte mellem programmer. Du bør kontakte de ønskede skoles ansættelseskontor for detaljerede oplysninger om undervisning og gebyrer.

Flere karriereveje kan være tilgængelige for studerende med en stærk baggrund i skoleadministrationen. Kandidater kan fortsætte med at udfylde roller som skoleledere, universitetsregistratorer, skolens superintendenter, instruktionsprogramkoordinatorer og mange andre stillinger inden for både privat og offentlig uddannelse. Yderligere muligheder for beskæftigelse kan omfatte industrier som uddannelsesmedier, uddannelsesrådgivningsfirmaer og corporate training management.

Træd op karrieremuligheder og få vitale færdigheder med en Master i skoleadministration. Uanset om det er lokalt eller eksternt, er der et universitet, der kan imødekomme dine specifikke mål og uddannelsesmæssige behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Uddannelse
  • Pædagogisk ledelse
  • Skoleforvaltning
Studieområde
  • Uddannelse (44)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat