Keystone logo

24 Kandidat Programmer i Skolerådgivning 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Uddannelse
 • Uddannelsespsykologi
 • Skolerådgivning
Studieområde
 • Uddannelse (24)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Kandidat Programmer i Skolerådgivning

  En kandidatgrad er en postgraduate kvalifikation, der kan tage overalt fra et til fire år at fuldføre. Nogle programmer kræver, at eleverne skriver en afhandling eller tager en kvalifikationsprøve ud over at udføre et bestemt antal kredit timer. Programmer kan være professionelle eller forskningsbaserede.

  Hvad er en mester i skole rådgivning? Studerende er normalt instrueret i strategier for rådgivning K-12 elever, skoler, familier og samfund. Studerende kan tage klasser som principper for skole rådgivning, rådgivning færdigheder og teknikker, begreber familiens systemer, multikulturel rådgivning, menneskelig vækst og udvikling og psykopati og diagnose. Personer i et kandidatuddannelse har en tendens til at lære at hjælpe elever i alle aldre med at fokusere på akademisk, karriere, social og følelsesmæssig udvikling, så de kan opnå succes i skolen og forberede sig på at føre opfyldelse af liv som voksne.

  Der er mange fordele ved at tjene en kandidatgrad i skole rådgivning. Kandidater udvikler normalt gode lyttefærdigheder. Ved at lære andre hvordan man fokuserer på mål, opfanger de typisk også disse færdigheder. Studerende kan også få erfaring med at arbejde med personer fra forskellige baggrunde. Dette gør det muligt for dem at være medfølende individer, som forstår arbejdet i et forskelligartet samfund.

  Universiteter over hele verden tilbyder forskellige kandidatuddannelser, og omkostningerne kan variere afhængigt af færdiggørelsestid og kursusarbejde. Kontakt specifikke skoler af interesse for at spørge om undervisning forventninger.

  En kandidat i skolerådgivning kan forberede eleverne til job som skolerådgivere, administrative assistenter og andre akademiske stillinger. Nogle kandidater forfølger karrierer med non-profit organisationer, hvor de kan hjælpe med til hjælp til dårligt stillede og misbrugte børn. Kandidater kan også kvalificere sig til karriere som kliniske sagsbehandlere, socialarbejdere, mentorer eller specialundervisningslærere. Med en lille mængde yderligere kursusarbejde og licenser kan kandidater finde job som mental sundhedspersonale og psykiatriske terapeuter.

  En kandidatgrad i skole rådgivning kan let forfølges i en traditionel on-campus indstilling eller gennem et online grad program. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.