Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 83 Kandidat i Skrivekunst 2023

83 Kandidat Programmer i Skrivekunst 2023

Oversigt

Kreativ skrivning fagfolk finder givende karriere i en lang række sektorer, såsom radio, underholdning, web, medier, akademiske, forlagsvirksomhed og meget mere. Tilbydes på universiteter og akademiske institutioner i lande over hele verden, Master of Creative Writing-programmer er ideelle til at returnere de studerende med erhvervserfaring i en række områder, såvel som de seneste Bachelor 's kandidater søger at bygge yderligere kvalifikationer. Master of Creative Writing studerende kombinerer studiet af master-forfattere og deres værker med praktiske metoder til kreativ tænkning og idéudvikling til udvikle centrale kundskaber og færdigheder inden for deres felt.

De fleste Master of Creative Writing programmer vil kræve, at studerende til at fuldføre et Masters afgangsprojekt på et tidspunkt i løbet af deres studier - typisk nærmer sig slutningen i programmet.Denne afhandling viser den kommende kandidat 's vifte af færdigheder og beherskelse af emnet undervises i Master of Creative Writing kurser, seminarer og workshops. Master of Creative Writing programmer tager omkring to år til at konkurrere på fuld tid undersøgelse tidsplan. Det er vigtigt at få mere information direkte fra universitet eller akademisk institution, der tilbyder en Master of Creative Writing program, der interesserer dig ved at bruge det ene minut webformular på programmet informationssiden nedenstående link.

Hvis din drøm karriere indebærer spændende arbejde skriftligt for nogen af ​​de talrige sektorer, der er anført ovenfor, så fortsætte med at læse her og lære mere om Master i Creative Writing-programmer, i dag!

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Kompositionsstudier
  • Skrivekunst
Studieområde
  • Humaniora (83)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat