Keystone logo

14 Kandidat Programmer i Skulptur 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Kunststudier
  • Kreative kunstfag
  • Skulptur
Studieområde
  • Kunststudier (14)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Skulptur

&nbsp

Sculpting et kunstværk ud af ler eller et andet medie er en færdighed, der kræver præcision og omhyggelige opmærksomhed på detaljer. Tilbundsgående undersøgelse af denne form for kunst er vigtigt at uddanne artist 's øjne og hænder til at udforme et fantastisk stykke.

Hvad er Sculpture?

Skulptur er oprettelsen af billedkunst i tre dimensioner. Ved hjælp af modellering, udskæring, svejsning eller støbning til at skabe tredimensionelle kreationer, skal billedhugger har øje for kunst og konstant hænder til at skabe kunst med.

Hvad er fordelene ved at tage en Master i Sculpture?

Sculpting er en meget detaljeret form for kunst.En mester i skulptur vil give mere uddannelse i disse detaljer, så kunstneren kan være en dygtig billedhugger.

Hvor meget koster det at tage en Master i Sculpture?

Omkostningerne for en mester i skulptur grad kommer til at afhænge af antallet af kurser i programmet, det land, hvor du studerer og den skole du er accepteret til.

Hvilken slags karriere Forbedring kan du forvente med en Master i Sculpture?

For at blive anerkendt som en billedhugger, skal du have gode færdigheder på dette område. En mester i skulptur vil give disse færdigheder, der åbner døren til en række karriere felter i design og skulptur.

Hvorfor tage en online Sculpture Course?

Hvis du har mulighed for at tage en online skulptur kursus som en del af din mester i skulptur, vil du spare tid og penge i at tage kurset i klasseværelset.

Hvor man kan tage en Master i Sculpture?

Kig efter en skole med en solid kunst grad program til at tage en master i skulptur, da disse skoler vil have evnen til at levere solid uddannelse på dette område.

Sådan ansøger til en Master i Sculpture?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.