Keystone logo

23 Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab Antropologi Socialantropologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Antropologi
  • Socialantropologi
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (23)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab Antropologi Socialantropologi

Kandidatuddannelser eksisterer for at tillade studerende, der allerede har opnået en faglig ekspertise inden for et felt for at udvikle denne ekspertise yderligere. Programmerne styrker og underviser kernekompetencer, der definerer den ledelsesmæssige og beslutningstagende oplevelse, der er nødvendig for fremskridt på området.

Hvad er en Master i Social Antropologi? Det er en avanceret grad, der bygger på kendskabet til antropologi opnået i en bacheloruddannelse med specifikke kurser i moderne samfund og sociale tilgange til forståelse af menneskets natur. Fokus er normalt stærkt bygget på forståelse af samfundsvidenskabelige metoder snarere end anatomi eller arkeologi, og dens metoder anvendes oftest på nutidige samfund snarere end isolerede befolkninger og historiske sociale situationer.

Studerende i disse uddannelser kan lære at forstå menneskeinteraktion bedre, at identificere de kræfter, der påvirker det, og at kommunikere deres tanker tydeligt til andre. Disse færdigheder beriger livs- og karriereoplevelser direkte ved at levere en værktøjskasse til at udtrykke forbindelserne mellem sociale kræfter og menneskelig adfærd.

Der er ingen omkostninger til uddannelser i social antropologi. Det skyldes, at undervisningsrenten har tendens til at variere fra sted til sted. Generelt kan en kandidatuddannelse tage to til tre års fuldtidsstudium at fuldføre, hvilket gør det let at forudsige undervisningsomkostninger, når man ser på skoler.

Social antropologi kandidater er i efterspørgsel efter stillinger som lokale embedsmænd i mange lande. De forfølges også ganske ofte af velgørende organisationer for stillinger som officerer i almennyttige virksomheder. Internationale organisationer beskæftiger også social antropologi kandidater til internationale bistandsarbejderstillinger. Det er ikke usædvanligt, at arbejdere på disse områder får erfaring som hjælpearbejdere, før de også rejser til officielle stillinger.

At finde et program, der passer til hver elevs behov, begynder med en søgning, der holder mulighederne åbne. Se på online- og murstenskoler, og undersøg dine internationale muligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.