Keystone logo

18 Kandidat Programmer i Humaniora Historie Socialhistorie 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Historie
  • Socialhistorie
Studieområde
  • Humaniora (18)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Humaniora Historie Socialhistorie

For studerende, der ønsker at udvide deres ekspertise på deres valgte område og være berettiget til mere prestigefyldte karrieremuligheder, kan opnå en kandidatgrad være svaret. Denne type grad er tilgængelig for studerende med en bachelorgrad.

Hvad er en mester i social historie? Denne type grad giver elever ekspertviden om forskellige samfund og kulturelle forskelle mellem dem. Kurser kan dække forskellige religioner, samfundsmæssige forventninger eller kulturelle skikke. Hver klasse er typisk designet til at udforske nutidige samfund i dybden og hjælpe eleverne med at udvikle en større forståelse og forståelse for kulturel mangfoldighed. Et fast greb om social historie kan hjælpe eleverne med at få en bedre forståelse af de nuværende sociale spørgsmål.

En grad i socialhistorien kan hjælpe eleverne med at opnå visse færdigheder, der kan føre til et større udvalg af højtbetalende job i fremtiden. Studerende kan udvikle store analytiske færdigheder, der kan hjælpe deres karriere videre, og de kan udvikle vigtige problemløsende og kommunikationsevner, der er nyttige i livet.

Det kan tage overalt fra et til tre år for at opnå en Master i Socialhistorie. Omkostningerne varierer fra skole til skole. Varigheden og placeringen af ​​programmet kan påvirke prisen, så det er bedst at kontakte universiteterne for et nøjagtigt skøn.

Folk med en grad i socialhistorien kan muligvis finde jobs på mange områder. En række studerende vælger at blive lærere, mens andre foretrækker job som forskere. Nogle beslutter at forfølge karriere som historikere, arbejder i et bibliotek eller et museum. Nogle studerende finder job, der fungerer som embedsmænd, og andre arbejder med humanitære grupper. Selv en karriere i politik eller et job som journalist kan være muligheder for mange studerende.

For at give elever over hele kloden adgang til kandidatuddannelserne er mange universiteter begyndt at tilbyde onlineklasser sammen med dem på campus. Online klasser giver eleverne større fleksibilitet med deres tidsplaner. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.