Keystone logo

38 Kandidat Programmer i Jura Politik Socialpolitik 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Jura
  • Politik
  • Socialpolitik
Studieområde
  • Jura (38)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Jura Politik Socialpolitik

Efter at have modtaget en bachelorgrad som en bachelorgrad, beslutter mange enkeltpersoner at fremme deres uddannelse ved at deltage i et postgraduate program. Disse programmer, som normalt varer mellem et og tre år, er færdige, når den studerende har fået nok kreditter til at modtage en kandidatgrad.

Hvad er en master i socialpolitik? Denne grad er at foretrække for personer, der ønsker at hjælpe ugunstigt stillede grupper som mindretal eller ældre. Studerende lærer om de mentale, følelsesmæssige, fysiske og eksterne problemer, der påvirker befolkningen i disse grupper. Typiske kurser indebærer at undervise individer om socio-juridiske udviklinger, psykiske problemer, avancerede forskningsmetoder og tendenser og fremskridt inden for socialt arbejde og samfundspleje. Studerende modtager også uddannelse om fattigdom, statistisk analyse, flygtninge, fysisk sundhed og meget mere. De kan fokusere på specialiserede studieområder, hvis de foretrækkes.

Studerende, der tjener en grad i socialpolitik, får ofte både kvalitative og kvantitative færdigheder. De kan lære at analysere problemer i et fællesskab og udvikle retsmidler for dem. Andre færdigheder individer kan fremme omfatter informationsteknologi, ledelse og psykologi. Studerende kan finde ud af, at de med disse færdigheder kan flytte virksomhedens stige hurtigere end nogle af deres jævnaldrende.

Hvert land og hver læringsinstitution inden for den afkræver forskelligt for at opnå en grad i børnepsykologi. Omkostningerne afhænger også af, hvor længe de studerende deltager i programmet, og om de kvalificerer sig til stipendier eller stipendier.

En bred vifte af karriere er til rådighed for folk, der har en mester i socialpolitik. I politik kan kandidater arbejde som politiske forskere. Ledelsesjob kan være til rådighed i form af tilsyn med samfundsorganisationer eller sociale serviceprogrammer. Nogle kandidater kan fortsætte med at blive lærere på gymnasier, junior colleges eller gymnasier rundt omkring i verden. Regeringsorganisationer ansætter også konsulenter til at analysere verdenssager og rejse til andre lande.

Kurser i socialpolitik er tilgængelige hos forskellige læringsinstitutioner over hele kloden og online. Studerende kan overveje online læring for en mere fleksibel tidsplan. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.