Keystone logo

46 Kandidat Programmer i Sport og motionsstudier Sportscoaching 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Sport og motionsstudier
  • Sportscoaching
Studieområde
  • Sport og motionsstudier (46)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Sport og motionsstudier Sportscoaching

En kandidatgrad er ofte det første skridt i at opnå en avanceret eller specialiseret faglig stilling. Disse programmer har tendens til at tilbyde specialiseringer til studerende, der allerede har erhvervet en bachelorgrad.

Hvad er en Master i Sports Coaching? Disse programmer opererer ud fra den testede hypotese, at evnen til at styre og motivere atleter kan dyrkes gennem omhyggelig undersøgelse og praktisk erfaring. Fælles kurser dækker ofte emner inden for psykologi, sportsteori og skadeforebyggelse. Da disse programmer har tendens til at fokusere på erhvervelse af coaching færdigheder, er der også ofte praktiske øvelser, der involverer hold lederskab i et konkurrencepræget miljø. Man kan også forvente at få råd fra vellykkede coaches og branchefolk sammen med ideer fra teoretikere og lærere. Forskning og udvikling af papirer til offentliggørelse i faglige tidsskrifter er også ofte et fokus for disse programmer.

Coaching færdigheder raffineret i løbet af en opnåelse af en Master i Sports Coaching grad kan omfatte evnen til at motivere enkeltpersoner og grupper. De organisatoriske og kommunikationsfærdigheder, der er nødvendige for at gennemføre de fleste masterprogrammer, kommer også ofte til nytte i en række forskellige applikationer.

Coaching grader er ofte en betydelig investering i en fremtid. Sørg for, at du kender omfanget af din investering ved at kontakte den relevante afdeling ved hver institution, før du ansøger.

De fleste individer, der forfølger en kandidatgrad i dette emne, gør det med det formål at blive en atletisk træner. Disse er lederskabspositioner, der ofte kræver et højt niveau af fysisk udholdenhed og energi fra kandidater. Nylige kandidater kan finde beskæftigelse som assistent coach eller en specialist coach i et område, der er relevant for deres grad. Disse personer leder ofte atleter med data-drevet rådgivning og kommunikerer med ledende trænere.

En kærlighed til sport kan være grundlaget for en vellykket akademisk karriere. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.