Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 5 Kandidat i Sportskommunikation 2023

5 Kandidat Programmer i Sportskommunikation 2023

Oversigt

En kandidatgrad er bevis på, at du har gennemgået en undersøgelse, der viser et højt niveau af forståelse i et bestemt studieområde. En bacheloruddannelse er påkrævet for at ansøge om en kandidatgrad.

Hvad er en Master i Sport Kommunikation? Det er et aspekt af kommunikationsstudier, der undertiden også kaldes sportsmedier og sportsjournalistik. Det går ud over sportsudsendelser for at lære dig at optimere kommunikation i sportskontekst. Ved at forfølge en mester i sportskommunikation, nærmer du sport på en ny måde, analyserer og kritiserer idrætens rolle i samfundet. Kurser kan dække organisatorisk kommunikation, PR og sociale medier.

Sport tjener som en fælles grund for fælles problemer af vores tid, og i et program kan du lære at dyrke sportskommunikation for at overvinde racemæssige, kønsmæssige og geografiske barrierer.Du kan også få færdigheder i elektronisk kommunikation og PR, der kan hjælpe dig med at få en konkurrencemæssig fordel, når du forfølger job i sportsbranchen og videre.

At tjene en mester i sportskommunikation kræver normalt to års fuldtidsstudie. Mange faktorer kan påvirke udgifterne til uddannelse: universitet, placering, længde af studie eller online-program. Kontakt indlæggelseskontoret for den ønskede skole efter mere detaljerede oplysninger.

At arbejde med en mester i sportskommunikation kan åbne mange muligheder for karriere i aviser, radiostationer, offentlige skoler eller virksomheder som Reebok og Nike. Hvis du skriver appeller til dig, kan en karriere som journalistforfatter eller sportsforfatter være værd at se på. Hvis du kan lide at tale, overveje at forfølge en karriere som radiosender eller sportsagent. Der er karrieremuligheder for mange forskellige interesser inden for sportskommunikation.

Sportskommunikation er et specifikt felt, der kun tilbydes på nogle universiteter.Online grader er også tilgængelige. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Idræt
 • Sportskommunikation
Studieområde
 • Idræt (5)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat