Keystone logo

47 Kandidat Programmer i Uddannelse Undervisning Sprogundervisning 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Uddannelse
  • Undervisning
  • Sprogundervisning
Studieområde
  • Uddannelse (47)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Uddannelse Undervisning Sprogundervisning

En kandidatgrad er som regel et flerårigt program med fokus på et bestemt emne. Disse programmer bruges ofte som en forfining af bachelorstudier, og som sådan har de en tendens til at kræve, at ansøgere har gennemført en bachelorgrad.

Hvad er en master i sprogundervisning? Disse uddannelseskurser har en tendens til at fokusere på undervisning i fremmedsprog. Der er talrige certificeringer også tilgængelige for potentielle fremmedsproglærere, og disse kurser holdes sædvanligvis på et meget højere fagligt niveau, der ofte foregår i løbet af to til tre år. Studerende kan forvente at møde klasser, der beskæftiger sig med omfattende forskning samt dem, der fremmer udvikling af praktiske undervisningsfærdigheder. Fælles kurser omfatter testdesign, faglig praksis, pædagogik og uddannelse af andre lærere. Disse kurser er normalt tilgængelige på en række institutioner, både online og i traditionelle klasseværelser.

Man kan forvente at rejse til udlandet efter eksamen fra et sådant program, hvis man ønsker det, da den viden, der opnås i disse kurser, normalt er specielt rettet mod undervisning i fremmede lande. Færdigheder opnået i high school, såsom at holde en tidsplan, lave deadlines og vise sig til udnævnelser, er ofte kendetegn for succes i enhver venture.

Undersøg undervisningsudgifterne på flere institutioner, inden du går videre med ansøgninger. Omfanget af din investering vil sandsynligvis variere fra en institution eller uddannelsesinstitution til næste.

Efter at have fået en Master i sprogundervisning, kan en kandidat fortsætte med at blive akademisk forsker, skoleadministrator eller fremmedsprogslærer. Forskere bruger ofte deres viden og organisatoriske færdigheder til at undersøge og løse problemer i uddannelsen. Administratorer kan lede skole eller instruere medlærere. Lærere selv rejser ofte rundt om i verden for at instruere elever i sprog.

Processen med at finde et program er normalt ret omfattende, så start så hurtigt som det er praktisk. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.