Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 77 Kandidat i Statistik 2023/2024

77 Kandidat Programmer i Statistik 2023/2024

Oversigt

Efter at have modtaget en bachelorgrad, er mange studerende interesseret i at tage det næste skridt i deres uddannelse. En kandidat er et postgraduate program, der typisk tager et til tre år at fuldføre. Kursusarbejdet er mere fokuseret på et aspekt af et karrierefelt, som gør det muligt for enkeltpersoner at specialisere sig inden for deres erhverv.

Hvad er en kandidat i statistik? Fokuset på denne grad giver typisk en dyb og bred teoretisk forståelse af statistik, men med vægt på praktiske anvendelser. De måder, som matematiske videnskaber kan anvendes i nutidens samfund, er forskellige, og nye felter fortsætter med at udvikle sig. Studerende i denne type program kan studere dataindsamlingsmetoder, risikovurderinger, miljø- og rumlig statistik, algoritmiske applikationer og matematiske teorier og metoder.

Personer med en avanceret grad er udstyret med den viden og erfaring, der skal lykkes i en række karriereområder inden for det internationale arbejdsmarked. De kan også tilmelde sig en ph.d. program, som åbner døren til et erhverv inden for uddannelse og forskning.

Udgifterne til en kandidatgrad varierer meget på grund af det store udvalg af programmer. Nogle institutioner kræver forskningsprojekter, afhandlinger eller praktikophold, som påvirker kursets længde. Universitetets placering påvirker også udgifterne. Gebyrer, studieplaner og tilmeldingsomkostninger er forskellige.

De erhverv, der kræver statistikere, er for mange til at liste på grund af det udbredte behov for denne færdighed, men områder omfatter medicinsk, forsikring, finansiel, politisk og industriel for at nævne nogle få. Kandidater kan hjælpe virksomheder med tekniske beslutningsprocesser, give statistisk viden til virksomhedernes aktiviteter eller vurdere mulige svigstilfælde. Banker, markedsundersøgelsesfirmaer og medicinalfirmaer rekrutterer statistikere aktivt, og mange studerende ansættes i faglige stillinger inden deres eksamen.

Universiteter over hele verden tilbyder statistik mastergrader, og de bliver ofte gjort tilgængelige online for dem, der ikke er i stand til at flytte eller tilpasse daglige rutiner for at give mulighed for fuldtidsundervisning i klasseværelset. For at finde den institution, der opfylder dine uddannelsesmæssige behov, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Økonomi
 • Statistik
Studieområde
 • Økonomi (77)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat