Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 13 Kandidat i STEM-uddannelse 2023/2024

13 Kandidat Programmer i STEM-uddannelse 2023/2024

Oversigt

Hvad er STEM-undervisning?
STEM-undervisning er et begreb, der bruges til at beskrive en undervisningsplan, der fokuserer på emnerne videnskab, teknologi, ingeniørvidenskab og matematik. Målet med STEM-undervisning er at forberede eleverne på job inden for de voksende videnskabelige og teknologiske områder. Efterspørgslen efter fagfolk inden for disse områder forventes at stige hurtigere end andre erhverv. STEM-uddannelser kan hjælpe eleverne med at udvikle de færdigheder, de har brug for for at få succes inden for disse erhverv.

Hvorfor er det vigtigt at studere STEM-uddannelser?
Der er mange grunde til, at det er vigtigt at studere STEM-uddannelser. For det første er der som nævnt ovenfor en stigende efterspørgsel efter arbejdstagere med færdigheder inden for videnskab og teknologi, hvilket betyder, at der også er behov for undervisere, der kan forberede eleverne på STEM-karrierer. For det andet kan STEM-uddannelser hjælpe eleverne med at lære at tænke kritisk og løse problemer. Dette er en vigtig kompetence inden for alle områder, men det er særligt vigtigt inden for videnskab og teknologi. Elever, der er i stand til at tænke kritisk og løse problemer, vil være bedre forberedt på fremtidige uddannelser, hvad enten det er inden for videnskab og teknologi eller andre fag. For det tredje kan STEM-undervisning hjælpe eleverne med at udvikle en kærlighed til at lære. STEM-fag er fascinerende og kan være meget givende at studere. Når eleverne elsker at lære, er der større sandsynlighed for, at de vil få succes i deres karriere.

Hvad skal jeg studere under min uddannelse i STEM-pædagogik?
De kurser, du tager under din uddannelse i STEM-pædagogik, varierer afhængigt af det program, du vælger. De fleste programmer vil dog kræve, at du tager kurser inden for videnskab, teknologi, ingeniørvidenskab og matematik. Det kan også være nødvendigt at tage kurser i andre fag, f.eks. undervisning, pædagogik, uddannelsesadministration og andre fag i forbindelse med karrierer inden for uddannelsecation.

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Uddannelse
  • Undervisning
  • STEM-uddannelse
Studieområde
  • Uddannelse (13)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat