Keystone logo

3 Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab Områdestudier Stillehavsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Områdestudier
  • Stillehavsstudier
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab Områdestudier Stillehavsstudier

Det første niveau af postgraduate studier, en kandidatgrad er normalt kun opnås, når en studerende tjener en bachelorgrad. De fleste kandidatuddannelser kræver mellem 12 og 18 college kurser at fuldføre og tage omkring to år. De, der gennemfører kurser, kan fortsætte med at opnå en ph.d.-grad.

Hvad er en kandidat i Pacific Studies? Denne kandidatuddannelse giver eleverne de værktøjer, de har brug for til at blive ekspert inden for regional grundforbindelse og forskning. Tværfaglig pensum lærer typisk elever om asiatiske landes historie og litteratur. De kan også lære om kultur, forretning og politik. Enkeltpersoner kan ønske at specialisere sig inden for et bestemt område som erhvervs- eller humaniora og samfundsvidenskab. Sprog, international politik og udviklingsstyring er blot et udsnit af de kurser, som eleverne kan tage.

Kendskab til historie, kultur og politik i asiatiske lande er typisk kun ét resultat for studerende, der opnår en kandidatgrad i Stillehavsstudier. Mange lærer at gennemføre uafhængig forskning ved hjælp af avancerede analysemetoder og hvordan man omdanner ny viden til forskningsprojekter af høj kvalitet. Studerende kan også få kommunikationsevner, der omfatter aktiv lytning og skriftlig og verbal kommunikation, og alle disse færdigheder kan give bedre beskæftigelsesmuligheder og højere løn.

Omkostningerne ved at tjene en grad i Stillehavsstudier afhænger ofte af, hvor længe den studerende vil være i programmet, og om der er tilskud eller stipendier til rådighed. Placeringen af ​​kollegiet eller universitetet og dets egen forudindstillede pris pr. Kredit time er også faktorer.

Pacific studier grader kan give kandidat med tilstrækkelige færdigheder, at de er berettiget til mange karriere stier. Måske er det mest populære at arbejde som oversætter eller tolk for retshåndhævelse, store virksomheder eller regeringen. Andre stier individer kan vælge at omfatte finansiel rådgivning i asiatiske markeder, udenlandsk rådgivning eller udenlandsk korrespondance. Regeringer og store virksomheder har ofte det mest brug for folk med Pacific studier grader, selvom nogle små virksomheder og startups også kan give jobmuligheder.

Studerende kan vælge at lære online eller fysisk. Mens onlineindlæring er mere fleksibel, giver fysiske universiteter også mange fordele. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.