Keystone logo

111 Kandidat Programmer i Teknologi IT Stordata (big data) 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • IT
  • Stordata (big data)
Studieområde
  • Teknologi (111)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Teknologi IT Stordata (big data)

Masteruddannelser er akademiske certificeringer gives til studerende, der afslutter en kandidat-niveau uddannelse. Når du har din kandidatgrad, kan du forfølge en ph.d. eller starte din karriere.

Hvad er en Master i Big data? Hver dag bliver masse mængder af data genereret i hele verden, og det er ansvaret for dygtige analytikere til at parse gennem denne data, lokalisering værdifulde oplysninger og bort meningsløs uønsket. En uddannelse i store data hjælper dig med at mestre de færdigheder, der kræves for at blive en analytiker og lærer dig grundlaget for dataanalyse. Nogle af de centrale kurser i programmet omfatter matematik, data design, projektledelse og predictive analytics. Under dine studier, skal du også lære at navigere og forstå en række data-mining teknologier.

Talrige industrier, fra regeringen til detail, bruge data analytics til at træffe bedre forretningsmæssige beslutninger.Den kandidatuddannelsen lærer dig, hvordan at operere i hver enkelt af disse industrier. En sådan kapacitet hjælper dig skille sig ud fra dine konkurrenter, når de ansøger om en stilling.

Afhængigt af skole og land, en kandidatgrad tager cirka et til to år at erhverve. Undervisning og gebyrer også variere, men du kan kontakte din skole at bestemme de nøjagtige omkostninger ved tilmelding.

Data analytics er af afgørende betydning for en række industrier. Når du har din uddannelse, er du kvalificeret til at arbejde i kommunikation, finans, sundhedsvæsen, produktion, regeringen, og et udvalg af andre områder. En kandidatgrad i store data også forbereder dig til en position i ledelse, den offentlige orden, og teknologi. Mens mange kandidater vælger at blive data analytikere, andre vælger at blive business analytikere, data arkitekter, systemer analytikere og business intelligence-udviklere.Big data er en værdifuld ressource for arbejdsgiverne, og en uddannelsesmæssig baggrund i faget står positivt på et CV.

Skoler over hele verden tilbyder kandidatuddannelser i store data, og online kurser er også en mulighed. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.