Keystone logo

70 Kandidat Programmer i Jura Strafferetlig procedure 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Jura
  • Strafferetlig procedure
Studieområde
  • Jura (70)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Jura Strafferetlig procedure

En kandidatgrad er det næste niveau af uddannelse studerende kan forfølge efter opnåelse af en bachelorgrad og tjener som en gateway til andre kandidatuddannelser muligheder. Kurser underviser mere specialiseret, dybtgående indhold end bachelor kurser, og generelt kræver en afhandling papir.

Hvad er en kandidat i straffesagen? Dette uddannelsesprogram involverer en intens undersøgelse af forfatningsret, især hvor det fjerde og femte ændringsforslag til den amerikanske forfatning drejer sig om. Normalt kan forskere forvente at deltage i diskussioner om stående retssager og hvordan de vedrører stående love for at skabe en bedre forståelse af det omkringliggende straffesystem. Kurser er designet til at hjælpe programdeltagere med at vurdere en bred vifte af situationer fra et juridisk synspunkt ved hjælp af forskellige sociologiske og psykologiske færdigheder og værktøjer.

Nogle af de færdigheder, som eleverne kan forvente at opnå gennem hele udøvelsen af ​​denne grad, omfatter stærkere kritiske tænkningskompetencer, en bedre forståelse af juridiske forhold og generelt bedre tidsledelsesevner. Disse kan hjælpe eleverne i deres fremtidige karriere og andre ventures ved at give dem de værktøjer, de har brug for til at lykkes.

Selvfølgelig kommer opbygningen af ​​disse færdigheder med en pris. Det er svært at fastslå en nøjagtig pris for at føre en kandidatgrad på dette område, fordi studieafgifterne skifter fra land til land og institution til institution, så det er afgørende for potentielle studerende at lave en smule forskning på egen tid.

Graduate programmer er designet til at hjælpe deltagerne med at få en bred vifte af forskellige job inden for strafferetlige områder. Eksempelpositioner, som eleverne måske ville forvente at finde i deres område, er kriminelle paralegal, en vejleder for samfundets opsøgende projekter, kriminel efterforsker, studentassistent faglig og ranger politimand. De, der er interesserede i at blive dommere, kan også bruge denne grad som et indgangspunkt i højere uddannelse.

Studerende kan vælge at forfølge en kandidatgrad i straffesag lokalt, online eller internationalt afhængigt af deres karrieremål, tidsplaner og økonomiske midler. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.