Keystone logo

71 Kandidat Programmer i Markedsføring Markedsføring Strategisk markedsføring 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Markedsføring
  • Markedsføring
  • Strategisk markedsføring
Studieområde
  • Markedsføring (71)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Markedsføring Markedsføring Strategisk markedsføring

Optjening en Master i Strategisk Marketing er en ideel løsning for dem, der ønsker at øge deres akademiske akkreditiver, forberede en post rolle i markedsføringen, eller fremskridt deres markedsføring karriere til det næste niveau. Studerende tjener en grad i strategisk markedsføring lære at identificere og evaluere de valg, at organisationer står over for i oprettelse deres markedsposition og fokus på de værktøjer og teknikker, der er nødvendige for at gennemføre en eksisterende markedsføringsstrategi.

Hvad er en Master i Strategisk Marketing? I dette program lægges der vægt på aktuelle akademiske tendenser inden for markedsføring og de centrale strategiske spørgsmål, som ledere står over for hver dag. Den konstante udvikling af kritisk tænkning og analyse kvalificerer kandidater til at foretage pålidelige strategiske marketing beslutninger på ledelsesniveau.

Kurserne er til gavn for dem, der ønsker at forbedre deres karriere og lære på et højere uddannelsesniveau. Kurserne varierer, men fokuserer primært på markedskommunikation, etik og beslutningstagning.Core kurser bl.a. strategisk ledelse, eksport markedsføring og salgsteknik.

Institutioner rundt om i verden, og over hele landet har forskellige omkostninger for deres kurser. Enhver interesseret i at tjene deres grad bør kontakte specifikke institutioner om deres kursusafgifter og registreringsomkostninger.

Efter endt uddannelse og tjene deres herre 's grad, kan enkeltpersoner finde arbejde i en bred vifte af karrieremuligheder. Et af disse områder er product management. En kandidat kan også virke som en marketingdirektør. I denne stilling individer er ansvarlige for at skitsere, produktion, og udføre strategier for markedsføring, kommunikation og public relations aktiviteter. Kandidater kan også arbejde som markedsundersøgelser ledere, hvor de er ansvarlige for planlægning, koordinering og administration markedsforhold forskningsprojekter for nye produkt test og vurdering kundepræferencer.

Interesserede studerende skal begynde at tage nogle nødvendige næste skridt i retning af at opnå en videregående uddannelse i strategisk markedsføring. Vores omfattende database er et fremragende sted for studerende at begynde at udforske deres muligheder, både uddannelsesmæssigt og geografisk. Der er ingen grund til at holde din uddannelse på hold længere. For at komme i gang med et kursus, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.