Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 50 Kandidat i Strukturteknik 2023/2024

50 Kandidat Programmer i Strukturteknik 2023/2024

Oversigt

En kandidatuddannelse er et studieforløb, der typisk tages over et og et halvt til tre år og har til formål at forbedre og afklare tidligere uddannelse eller erhvervserfaring. Det kan indebære fokuserede klasser, forskning og praktisk feltarbejde.

Hvad er en kandidat i strukturteknik? Strukturelle ingeniører er generelt undersøgelsen af ​​den måde, hvorpå kraft interagerer med materialer. At lave en rimelig præcis forudsigelse om adfærd af komplekse strukturer under belastning, såsom dæmninger, der holder vand eller højhuse i blæsende forhold, har tendens til at kræve både ekspansiv viden og opmærksomhed på kritiske detaljer. En kandidat i strukturteknik program forsøger som regel at forberede kandidater til at gøre sådanne forudsigelser via undersøgelser af væskemekanik, endelige elementer, systemmodellering og fejlmekanik. Valgfag kan omfatte jordskælvsteknik, jordarbejder eller poromekanik.

Ingeniøruddannelse udvikler ofte kæmpe problemløsningskompetencer, der hjælper kandidater til at tackle ethvert logisk puslespil, de kommer på tværs af. Mere specifikt at forstå, hvordan specifikke materialer virker under kraft, kan hjælpe ingeniører med at udvikle mere effektive broer, veje eller endda rumskibe. På et karriereniveau kan en nuværende professionel bruge det raffinerede fokus på dette kandidatuddannelse til at fremme hans eller hendes stilling.

En ingeniør master 's program kræver ofte noget laboratoriearbejde eller avanceret modellering teknologi, og som sådan kan koste mere end grader i kunsten. Det er ofte bedst at kontrollere udgifterne til undervisning med hver skole direkte.

En kandidat med akademisk erfaring kan kun finde beskæftigelse på entry level. Regeringer anvender ofte teams af bygningsingeniører til at analysere, designe og implementere offentlige værker projekter. Erfarne ingeniører kan bruge en kandidatgrad til at øge deres chancer for at sikre en ledelsesposition eller et avanceret forskningsjob. Dem med stor erfaring kan opleve, at erhverve en avanceret grad giver den troværdighed, der er nødvendig for uafhængige rådgivnings- og rådgivende stillinger.

Strukturteknik er fortsat en væsentlig funktion i samfundet og et populært emne i universiteter, hvilket fører til mange muligheder for potentielle studerende. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørvidenskab
  • Civilingeniør
  • Strukturteknik
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (50)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat