Keystone logo

43 Kandidat Programmer i Bæredygtighedsstudier Studier i social bæredygtighed 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Bæredygtighedsstudier
  • Studier i social bæredygtighed
Studieområde
  • Bæredygtighedsstudier (43)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Bæredygtighedsstudier Studier i social bæredygtighed

For at gå dybere ind i et emne, kan du forfølge en kandidatgrad efter at have tjent din bachelor 's. Denne kandidatgrad tager typisk to år at afslutte og indeholder avancerede emner, du ofte skal studere selvstændigt.

Så hvad er en Master i Social Sustainability Studies? Bæredygtighed refererer til, hvor længe noget kan vare, og sociale bæredygtighedsstudier ser på, hvor længe noget kan vare i en voksende menneskelig befolkning. Dette omfatter ting som medicin, mad og levejord. Du kan forvente at lære mere om klimaændringer, jordforvaltning og energiforbrug. For at forberede sig på denne grad, overveje at gennemføre en erhvervs-, ingeniør- eller social struktur grad.

Inden for et bæredygtighedsprogram kan nogle færdigheder, du kan lære, være deduktiv argumentation, ledelse og beslutningstagning. Med gode ræsonnementer kan du optimere dit daglige liv, mens ledelses- og beslutningsfærdigheder hjælper dig med at fremme positiv forandring i en gruppeindstilling.

Udgifterne til en kandidats grad afhænger af mange ting, herunder hvor mange kurser du kan tage online, og hvor din valgte skole er placeret. Det er også vigtigt at finde ud af, hvilken slags bogomkostninger og registreringsgebyrer du betaler. Når du afslutter dit budget, skal du kontrollere, om der er stipendier og anden økonomisk støtte til rådighed.

Arbejdsgivere, der ansætter kandidater med en social bæredygtighed grad omfatter statslige organer, miljøbeskyttelsesgrupper og energi skabere. Disse arbejdsgivere vil have en person, der forstår, hvordan ressourcer styres bedst i voksende menneskelige befolkninger. Din viden om energisystemer kan også bruges, mens du er beskæftiget i en regulerende kapacitet. For at udvide din jobsøgning, se i virksomhedens bæredygtighed og teknologisektoren.

På grund af stigningen i bekymring for global bæredygtighed tilbyder flere skoler dette uddannelsesprogram end nogensinde før. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.