Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 8 Kandidat i Styling 2023

8 Kandidat Programmer i Styling 2023

Oversigt

Hvis du har øje for mode og sans for forretning, så en Master i Styling måske op din alley. Opbygning off af en bachelor-grad i mode eller kunst, kan dette program for undersøgelse hjælpe lancere kandidater til succesrige mode karriere med førende virksomheder eller med film og tv.

Hvad er en Master i Styling? Det er et program for undersøgelse, der ikke kun fokuserer på design og skabelse af bedøvelse tøj, men også forvaltning og markedsføring aspekt af at køre en modebranchen. Undersøgelser ofte omfatte en behandling af mode kultur, kunst og mode historie, og arbejder med modevirksomheder på konceptet planlægning og visuel strategi. Mange programmer kræver også en vis form for hovedprojekt under tilsyn af en mentor eller virksomhed før eksamen. Programmet varer typisk i to år.

Der er mange fordele ved at tjene en kandidatgrad i styling.Sådanne programmer kan give kandidater et skarpt øje for at identificere tendenser og endda starte deres egen. Fashion er en vigtig del af reklame, teater, tv og film, som alle kan give kandidater med succesfulde karrieremuligheder.

Omkostningerne ved at tjene en Master i Styling varierer afhængigt af, hvor den studerende har planer om at studere og længden af ​​programmet. Studerende kan også være nødvendigt at købe software og materialer til undervisning og projekter, som kan føje til de endelige omkostninger. Forskning dit program godt at afgøre, hvor meget det vil ende med at koste dig.

Kandidater med en kandidatgrad i styling tendens til at gå på arbejde i mode management. De kan ofte deltage designer selskaber eller endda lancere deres helt egen mærke af tøj. Andre karriere muligheder omfatter positioner med modeblade, social handel, blogs og endda produktionsanlæg positioner med reklamebureauer, film og fjernsyn.

Kommende studerende kan være i stand til at udfylde ansøgninger online og endda fuldføre nogle kurser online, selvom måske skal udfyldes på campus og personligt visse projekter. For mere information, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Mode
 • Styling
Studieområde
 • Mode (8)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Beslægtede studieretninger