Keystone logo

27 Kandidat Programmer i Professionsuddannelse Sundhed 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Professionsuddannelse
 • Sundhed
Studieområde
 • Professionsuddannelse (27)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Professionsuddannelse Sundhed

  Efter at have afsluttet deres bachelor-grad, kan eleverne tilmelde sig en professionel Master program til at fremme deres karrieremål. Denne sti for undersøgelsen er designet til at tilbyde både en streng uddannelse og værdifuld erhvervserfaring inden for den studerendes 's valg.

  Hvad er en professionel Master i Health Studies? Denne grad forbereder de studerende til erhverv i sundhedsområdet. Som sådan er en bred vifte af kurser generelt inkluderet i pensum, fra klasser på ernæring og motion til fysiologi og mentale sundhed. Når tilsammen hjælpe kurserne skabe grundlag for at forstå for hver elev, som de efterfølgende er i stand til at anvende i praktiske situationer, mens du arbejder job eller praktikpladser til forskellige sundhedsrelaterede organisationer. Shadowing sundhedspersonale giver eleverne en chance for at opdage deres niche inden for området og endda netværk for post-eksamen karrieremuligheder.

  Måske den største fordel at tage denne grad er den meget givende indflydelse på andre 'lever det gør muligt. Med den viden og erfaring opnået gennem denne vej studie, kan eleverne gå på at få en reel indvirkning på sundheden og livskvaliteten for deres klienter eller patienter.

  Hver skole tilbyder en professionel Master i Health Studies vil have forskellige omkostninger i forbindelse med indskrivning og registrering. Mere specifikke oplysninger om et program 's omkostninger kan bestemmes ved henvendelse til indlæggelser kontor.

  En professionel Master i Health Studies kan tjene som en springbræt til en bred vifte af forskellige karrierer. En af de mest almindelige anvendelser af denne grad er en karriere i arbejdsmiljø. Kandidater kan søge arbejde som konsulenter til personaleafdelinger, med til at sikre, at virksomheder og firmaer søger efter trivsel for de ansatte til i videst muligt omfang.Studerende kan også fortsætte arbejdet som sundhedsrisiko revisorer til at finde og minimere usunde arbejdspladsen vaner. Kandidater, der beslutter de ønsker at udøve lægegerning kan have et solidt fundament af viden i stedet for deres medicinske skole uddannelse.

  Studerende, for hvem en professionel Master i Health Studies lyder som en god pasform opfordres til at søge. Vores database med programmer kan hjælpe dig med at finde den skole, der bedst matcher både din tidsplan og dine karrieremål. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.