Keystone logo

81 Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Systemteknologi 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Ingeniørvidenskab
 • Systemteknologi
Studieområde
 • Ingeniørvidenskab (81)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Systemteknologi

  En kandidatgrad kan kun opnås, når eleverne har gennemført deres undergrad. Et kandidatuddannelse fokuserer på at fremme sin uddannelse inden for et givet fagområde.

  Hvad er en kandidat i systemteknik? En master i dette felt fokuserer på moderne kommunikationsmidler, lærer eleverne hvordan man analyserer, designer og styrer komplekse infrastrukturer. Personer, der forfølger denne grad, kan lære om de aktuelle tendenser i computerprogrammering og -netværk, de grundlæggende designprincipper bag kommunikationsnetværk og de måder, hvorpå komplekse systemer interagerer med hinanden. Kurser kan også dække realtidsplanlægningspolitikker, værktøjer til verifikation og modellering af realtidssystemer og arkitekturen i realtidssystemer.

  Kandidater fra dette program har tendens til at gå væk med en stærk skillset, der omfatter evnen til at analysere og fejlfinding en række komplekse problemer. Derudover kan eleverne udvikle en stærk iværksætterånd samt evne til at tænke uden for boksen. Hvert af disse træk kan vise sig at være værdifuldt i enhver række karriere.

  Udgifterne til en grad i systemteknik varierer meget og afhænger af en række faktorer. Placering, varighed og uddannelsesform (online eller i klasseværelset) kan alle påvirke den endelige pris.

  Efterspørgslen efter systemingeniører er høj i mange sektorer, herunder bilindustrien, luftfart, transport, materialeproduktion og rådgivning. På grund af dette kan personer, der opnår deres kandidatgrad på området, finde arbejde i design, materialer, fremstilling, maskinteknik eller forskning og udvikling, som procesingeniør, forsker og innovationsingeniør eller maskiningeniør. På grund af mange kandidaters store færdigheder kan eleverne imidlertid også nyde muligheder uden for kommunikationsområdet.

  En grad i systemteknik kan vise sig at være meget lukrativ. Mange universiteter over hele kloden tilbyder denne type grad både online og i klasseværelset. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.