Keystone logo

148 Kandidat Programmer i Teknologi Datalogi Softwareteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Datalogi
  • Softwareteknologi
Studieområde
  • Teknologi (148)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Teknologi Datalogi Softwareteknologi

Mange studerende, der beslutter at forfølge en kandidatgrad vælge at udforske kurser koncentrere sig om computing teknologi. Holding en videregående uddannelse på dette område giver en konkurrencefordel i dette ekstremt krævende område.

&nbsp

Hvad er en Master i Software Engineering? En Master i Software Engineering udstyrer de studerende med den nødvendige viden, såsom implementering af nye teknologier til at konkurrere på det globale miljø. Deltagerne vil også lære om de grundlæggende byggesten af ​​software engineering; dette kan omfatte universelle temaer rører alle segmenter af samfundet, og kørsel innovation og forandring i medicin, forsvar og rumfart. Studerende vælger indstillinger fra en omfattende vifte af kurser, der matcher deres interesser, herunder software analyse-system kontrol, design og arkitektur, og lagring af data og genfinding.

&nbsp

Der er mange grunde til, at de studerende beslutter at forfølge en Master i Software Engineering.For eksempel program lærer en række begreber, herunder software projektledelse og menneske-maskine interaktion. Derudover en videregående uddannelse på dette område gør det muligt for enkeltpersoner at rykke hurtigt i udviklende miljø for software engineering.

&nbsp

Omkostningerne svinger afhængigt af institutionen, og kurset varer typisk mellem et og tre år. Det er nødvendigt for potentielle studerende til at forske i skole grundigt for at sikre, at de udbudte programmer passer til deres forventede mål.

&nbsp

Personer, der tjener en kandidatgrad befinder sig i stor efterspørgsel efter en række stillinger, såsom en database analytiker, netværksadministrator eller softwareprogrammer ingeniør. Disse beskæftigelsesmuligheder bliver mere og mere konkurrencedygtige. Studerende vil udvikle en stærkere software engineering fundament ved at lære at interagere med fakultet, studerende og branchefolk gennem intensiv læring erfaringer.

&nbsp

Indstillinger er tilgængelige på en række forskellige universiteter. Online-programmer er et glimrende valg for studerende, der bor i områder af verden med begrænset adgang til en facilitet. Internet-baserede muligheder også tage højde for personer, der kræver en fleksibel tidsplan. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.