Keystone logo

2 Kandidat Programmer i Arkitektur Teknisk tegning 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Arkitektur
 • Teknisk tegning
Studieområde
 • Arkitektur (2)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Kandidat Programmer i Arkitektur Teknisk tegning

  En kandidatgrad giver eleverne mulighed for at udvide deres viden og færdigheder inden for specialiserede studieområder. Disse kandidatniveau programmer kan normalt være afsluttet inden for et til to år.

  Hvad er en kandidat i teknisk tegning? Disse programmer tager sigte på at bygge videre på den konceptuelle forståelse af arkitektur, ingeniør- og designmetoder og udøve tegnefærdigheder, som skal udnyttes i faglige rammer. Kursusemner kan udforske tegning inden for rammerne af billedkunst, byplanlægning, teknologi og humaniora. Studerende opfordres til at skabe en kompetenceramme baseret på aktuelle udfordringer for bæredygtighed i bymiljøer. Adgang til et program vil sandsynligvis kræve en bachelorgrad i arkitektur eller andet nært beslægtet felt.

  At tjene en grad i teknisk tegning kan gavne eleverne på mange faglige og personlige måder. At lære effektive forskningsmetoder, forståelse af virkningen af ​​sociale og tekniske spørgsmål og at kunne planlægge og gennemføre realistiske projekter er alle værdifulde færdigheder, der skal bruges til individuel berigelse og adgang til højere betalende konkurrencemæssige positioner.

  Programmer er tilgængelige internationalt, så omkostningerne og kursets varighed kan variere fra hver institution. Studerende, der er interesseret i at tilmelde sig, bør kontakte bestemte skoler med henvendelser om omkostninger og krav.

  Afslutte en kandidatgrad i teknisk tegning kan præsentere kandidater med mange interessante karrieremuligheder. De fleste potentielle job er fundet som drafters i arkitekturindustrien. Andre felter med krav til udarbejdelse af stillinger er civilingeniør, elektronik og produktion. Specifikke jobtitler til tekniske tegnefagfolk kan omfatte arkitekter, produktdesignere, programmører, computeringeniører, CAD-designere, applikationsdesignere, elektrikere, byggespecialister, indretningsarkitekter og elektroniske specialister.

  Fleksible deltid og online kursus muligheder er tilgængelige for studerende med travle tidsplaner og begrænset adgang eller evne til at deltage i en facilitet. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.