Keystone logo

73 Kandidat Programmer i Teknologi Teknologiledelse 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Teknologi
 • Teknologiledelse
Studieområde
 • Teknologi (73)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Teknologi Teknologiledelse

  En kandidatgrad er en postgraduate grad, som studerende tjener efter at have gennemført et stringent studieprogram, som kan vare mellem et og tre år. For studerende, der har opnået bachelorgrader, kan sikring af en mester være med til at åbne mere specialiserede, givende og potentielt rentable karrieremuligheder.

  Hvad er en kandidat i teknologiledelse? Kurser for dette program blander principper for ledelse, forretningsstrategi, design og teknik for at forberede kandidater til at anerkende lovende teknologiske innovationer og overvåge udviklingsprocesser. Kandidater lærer om teorier om forretning og ledelse, med vægt på at styre tekniske arbejdere og udvikling af nye produkter. Nogle uddannelser gør det muligt for eleverne at koncentrere sig om en bestemt teknologisk sektor, såsom informationsteknologi, mens andre programmer søger at udvikle mere generelle færdigheder.

  En kandidat i teknologiledelse kan være uvurderlig i dag i lyset af teknologiens hurtigt udviklende karakter og de fordele, som virksomheder opnår ved at holde trit med disse fremskridt. For fagfolk med baggrund i videnskab eller teknik, kan denne grad være det næste skridt i retning af en ledende rolle i design eller projektledelse.

  Omkostningerne ved at tjene en Master i Teknologiledelse er ikke fastsat mellem institutionerne; i stedet varierer det på baggrund af faktorer som geografi og programstruktur. For nøjagtigt at måle omkostningerne ved at tjene en teknologiledelse mester, bør eleverne direkte rådføre sig med de institutioner, der tilbyder det.

  Professionelle, der har fået en Master i Teknologiledelse, kan sikre job som projektledere eller forfølge ledende stillinger. Kandidater kan direkte overvåge udviklingen af ​​ny og forstyrrende teknologi. De kan også overvåge tekniske medarbejdere eller rådgive arbejdsgivere om at udnytte eksisterende teknologi til forbedring af forretningsaktiviteterne. Nogle kandidater kan også vælge at arbejde som konsulenter og rådgive virksomheder om effektiv teknologibrug eller produktudvikling.

  Folk, der er interesseret i at tjene denne grad, kan gøre det via traditionelle kurser eller online. Virtuelle programmer kan gavne personer, der ønsker at tjene deres grader uden at forlade arbejdsstyrken eller flytte. Der er en række fleksible online mastergradsprogrammer til rådighed i dag. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.