Keystone logo

10 Kandidat Programmer i Professionsuddannelse Teknologi og ingeniørvidenskab 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Professionsuddannelse
 • Teknologi og ingeniørvidenskab
Studieområde
 • Professionsuddannelse (10)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Professionsuddannelse Teknologi og ingeniørvidenskab

  En Master of Professional Studies (MPS) er en kandidatgrad designet til at koncentrere sig mere specifikt på et område inden for en bredere tværfagligt felt. Der er generelt fokus på den virkelige verden ansøgning af færdigheder. Folk, der forfølger denne grad ønsker at uddybe deres faglige ekspertise inden for deres nuværende industri eller kan være på udkig for at skifte professionelle gear.

  Hvad er Professionelle studier i teknologi og Teknik? En vis grad af denne type kan fokusere på informationsteknologi, eller det kan være bekymret med byggeri og planlægning. Forskellige programmer kan tilbyde kurser, der har til formål at intensivere en studerendes viden om emnet for at maksimere dens anvendelse til eksisterende industrier. I de fleste tilfælde vil studiet kombinerer klasseundervisning forelæsninger med feltarbejde.Klasser kan omfatte datalogi, psykologi, beslutningsstøtte, industri sikkerhed, risikostyring og krisestyring og katastrofehåndtering. Et program kan også give mulighed for eller kræver, en praktikplads eller professionel placering.

  Fordele ved en MPS omfatter øget viden om, hvordan man anvender lærte færdigheder til konkrete situationer i en professionel indstilling. Kandidater kan nyde tillid forstå deres emne, og hvordan det fungerer under ægte forhold, inden de kommer på banen. Folk, der allerede er i en industri, og som søger denne grad at uddybe og udvide deres viden kan drage fordel af den merværdi, de bringer til jobbet. En professionel grad kan øge indtjeningspotentiale og jobsikkerhed.

  Undervisning og tinglysningsafgifter varierer afhængigt af programmet og på skolen. Kontakt skolen med programmet for dit valg for de nærmere omstændigheder vedrørende sine studieafgifter krav.

  Der er utallige karrieremuligheder for kandidater med en Master of Professional Studies i Teknologi og Engineering. Områder omfatter minedrift og andre energi industrier, fiskeri, landbrug, turisme, samfund infrastruktur, by-og regional planlægning, transport, byplanlægning, og katastrofe risiko analytiker, for blot at nævne et par stykker. Sikkerhed er et område med stigende muligheder inden for informationsteknologi industrier. Enterprise arkitektur og sikkerhed teknik vokser felter, der har brug for folk med særlig ekspertise.

  Vores database har et omfattende udvalg af programmer, der tilbyder professionelle studier grader i teknologi og teknik fra universiteter over hele kloden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.