Keystone logo

10 Kandidat Programmer i Jura Politik Teknologipolitik 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Jura
  • Politik
  • Teknologipolitik
Studieområde
  • Jura (10)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Jura Politik Teknologipolitik

Kun få kan ignorere eksplosion af teknologi i vores moderne tidsalder. Fra virksomhed til underholdning, avanceret teknisk udstyr, software og systemer gennemsyrer alle dele af vores liv. Mange er glade for at læne sig tilbage og se til alle de nyeste nye tendenser at finde som passer ind i deres liv. Andre tager en mere involveret tilgang, at finde ud af, hvorfor nogle teknologier lykkes, mens andre mislykkes. De tilmelde sig en kandidatuddannelsen for at få den nødvendige erfaring til en karriere i Technology Policy.

Hvad er en Master i Technology Policy? For mange er det en udvidelse af de undersøgelser, de er tilbagelagt i en bacheloruddannelse af informationsteknologi, software engineering, eller et relateret område. Andre studerende kommer fra tilsyneladende uafhængige områder, såsom økonomi, matematik, eller finansiering.Studerende på en teknologipolitik kandidatuddannelse undersøgelse af de kræfter, der driver fremkomsten af ​​teknologi, herunder de spørgsmål, der involverer sin planlægning, implementering og accept.

Teknologipolitik kandidater operere på de højeste niveauer af planlægning og design. De er nøglepersoner i både teknologi planlægning og økonomisk analyse. Som sådan er de i konstant efterspørgsel, og kommando nogle af de højeste lønninger i it og business planlægning samfund.

Omkostningerne til en Master i Technology Policy program varierer meget af værtsinstitutionen. Omkostninger normalt fokusere på undervisning og investeringen i et netværksklar laptop. Dette program varer generelt flere år.

Kandidater bliver ekspert samarbejdspartnere mellem teknologiudviklere og økonomiske beslutningstagere.Eksperter i teknologipolitik ofte tjener om udvalg nedsat i de politiske beslutningstagere, hjælpe statslige eller investeringsorganisationer vurdere gyldigheden af ​​forskellige handlemuligheder i en teknologi beslutning. De tjener også med ledelsen af ​​højteknologiske virksomheder til at vurdere nye teknologier og rentabiliteten af ​​redesigne produktlinjer til at opfylde nye Trendvisning krav.

For potentiel Master i Technology Policy studerende, der er mange gode institutioner i hele verden. Studerende i fjerntliggende steder kan opfylde kravene til mange af disse programmer online. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.