Keystone logo

102 Kandidat Programmer i Teknologisk innovation 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Teknologisk innovation
Studieområde
  • Teknologi (102)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Teknologisk innovation

Studerende, der forfølger en kandidatuddannelse, håber ofte at videreudvikle deres viden på et akademisk område. Mange studerende bruger disse programmer til at hjælpe dem med at forberede sig på en mere udviklet rolle i branchen efter eget valg.

Hvad er en Master i Teknologi Innovation? Et fokus på teknologi innovation giver eleverne plads til at udforske det unikke skæringspunkt mellem teknologisk design og produktudvikling. Ofte kan disse programmer ledsages af et fokus på tekniske tilgange og hjælpe eleverne med at få iværksætter- og ledelsesevner sammen med teknisk kyndig. Programmer fokuserer ofte på udvikling af rentable virksomheder og kommercielle produkter. Kurser dækker generelt emner som forretningsstrategi, diagnostisk design, politikker, opfindelse, produktudvikling, ledelse, bæredygtighed og intellektuel ejendomsret.

Dette program kan hjælpe eleverne med at erhverve vigtige industrielle færdigheder. De ledelseskompetencer erhvervet under programmet kan hjælpe med at lancere forbedrede karrieremuligheder. Derudover kan forbedret produktudvikling og teknologiske evner hjælpe eleverne med at udvide karrierefokus og forbedre fremtidige lønninger.

Når man overvejer omkostninger, skal eleverne se på individuelle institutioner, der fastsætter deres egne gebyrer. Varigheden kan i høj grad påvirke de samlede studiekostnader, og eleverne skal muligvis budgettere i overensstemmelse hermed.

Afslutte en kandidat i teknologi Innovation kan åbne interessante karrieremuligheder for nye kandidater. Mange studerende kan vælge stillinger som innovationsledere hos teknologibedrifter. I den forbindelse kan enkeltpersoner fokusere specifikt på innovationsstyring inden for en forsyningskæde og operationer. Derudover kan nogle studerende finde stillinger som projektledere på ingeniør-, kommunikations- og teknologibedrifter. Uden for denne kapacitet kan eleverne vælge at arbejde i forbrugernes efterspørgsel og medieforbindelser som marketingledere. Disse programmer giver også en glimrende mulighed for, at de studerende får de nødvendige færdigheder til at starte deres egen rentable teknologi-designvirksomhed.

Programmer placeret i en række lande tilbyder en Master i Teknologi Innovation. Online-programmer kan være en alternativ mulighed for traditionelle platforme. For at starte, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.