Keystone logo

28 Kandidat Programmer i Mode Tekstil 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Mode
 • Tekstil
Studieområde
 • Mode (28)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Mode Tekstil

  Det er almindeligt for folk at få en kandidatgrad, så de kan fremme deres karriere. Der er flere fordele ved at denne type program. Folk udvikle faglige og personlige kompetencer samtidig med at få konkret viden på et emne. Dette gør det muligt for dem at skille sig ud fra andre i arbejdsstyrken.

  Hvad er en Master i Textile? Denne avancerede grad fokuserer på udvikling og anvendelse af tekstiler i verden af ​​mode design. Dagens designs er stærkt afhængige dette materiale til at skabe tøj og dyrke deres brands. Da hver tekstil er lidt anderledes, er det yderst værdifuldt at have viden på dette emne. Der er flere kurser til rådighed i hele verden for interesserede studerende. Mange programmer kombinerer studiet af tekstiler med mode. Disse klasser er normalt undervises på campus for at fremme en bedre indlæring. Mens der i skolen, eleverne normalt lære om historien om design, stof udvikling, design med forskellige stoffer, og mere.

  Der er flere fordele ved at opnå en kandidatgrad. Denne grad ofte sætter de studerende hinanden i modebranchen. I mange tilfælde har de flere muligheder for arbejde. Også mange mennesker opgradere med en bedre forståelse af tøj og produktionen aspekt af modebranchen.

  Omkostningerne ved at opnå en kandidatgrad afhænger af skolen. Da der er universiteter rundt om i verden, er det svært at afgøre en bestemt gebyr. I stedet er det en god ide at undersøge omkostningerne ved undervisning med optagelsen kontor.

  Studerende, der afslutter med en Master i Textile er normalt kvalificeret til at arbejde i en række forskellige roller i modeverdenen. Mange mennesker arbejder på produktionssiden af ​​industrien. De arbejder med designere og producenter til at hjælpe med at skabe og / eller design tøj. Nogle mennesker arbejder for store virksomheder, og andre arbejder som entreprenører. Andre går på at designe deres egen linje af tøj.

  Det er bedst at se online, hvis du vil anvende på denne type programmer. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.