Keystone logo

28 Kandidat Programmer i Design Tekstildesign 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Design
 • Tekstildesign
Studieområde
 • Design (28)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Design Tekstildesign

  Hvis du har gennemført en bachelorgrad, men søger en mere grundig forståelse af et fagområde, kan du gå videre til en kandidatgrad. To års fuldtidsstudium kan give dig en mere omfattende og mere indgående forståelse af emnet, mens graden selv kan øge dine muligheder på dette område.

  Hvad er en kandidat i tekstildesign? En grad på dette område kan øge din forståelse af tekstiler og de produkter og designs, der stammer fra dem. Du kan måske finde ud af, at du får værdifuld indsigt i produktion og stilarter samt markedsføring, salg og brug af mode og andre tekstilprodukter. Fokus på teknikker og udviklingsbeslutninger kan gøre det muligt for dig at udvikle sig i produktionsverdenen, mens en dyb forståelse af farve og æstetik kan åbne døre til kreative koncepter og meget mere.

  Fordelene ved en Master i Textile Design kan strække sig ud over din karriere. Du kunne få indsigt, der ville hjælpe dig i din søgen efter din personlige stil, samt færdigheder som kritisk tænkning og beslutningstagning.

  Udgifterne til en kandidatgrad i ethvert program kan variere alt efter land og skole. Kontakt skolerne efter eget valg for at lære mere om deres omkostningsstruktur og hvad der er dækket.

  En karriere inden for alle aspekter af disciplinen kan afvente dig, når du har en Master i Textile Design. Du kan vælge at blive en indretningsarkitekt eller mode designer. Du kan vælge at gøre din vej op på virksomhedens stige til et firma, der tilbyder disse tjenester, som direktør for design eller salg. Du har også mulighed for at forgrene dig i relaterede felter; for eksempel kan tekstilernes indvirkning på miljøet blive målt af en miljøkonsulent. En forfatter til et fashion magazine kan også finde denne grad at være værdifuldt værktøj.

  En Master i Tekstil Design kan opnås overalt i verden, enten ved at deltage i klasser personligt på et nærliggende universitet eller ved at tage klasser online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.