Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 38 Kandidat i Telekommunikation 2023

38 Kandidat Programmer i Telekommunikation 2023

Oversigt

En Master i Telekommunikation er for folk, der ønsker at udforske kurser koncentrere sig om teknik og datalogi, videreudvikle professionelt, og bygge nye kvalifikationer til at blive mere konkurrencedygtige i arbejdsstyrken. Holding en videregående uddannelse på dette område giver mange forskellige veje, der kan forfølges.

&nbsp

Hvad er en Master i Telekommunikation? En Master i Telekommunikation udstyrer de studerende med Viden, såsom netværk design og projektledelse. Ivrige deltagere vil også lære om de grundlæggende byggesten i operativsystemer og kommunikation tekniske principper. Studerende kan vælge indstillinger fra en omfattende vifte af kurser, der matcher deres personlige interesser, herunder systemets protokoller, kommunikation sikkerhed og vurdere resultaterne.

&nbsp

Der er et væld af grunde til, at de studerende vælger at gennemføre en Master i Telecommunication, da det lærer en række begreber.Derudover en videregående uddannelse på dette område gør det muligt for enkeltpersoner at rykke hurtigt i computernetværk, informationssikkerhed og telekommunikation business management.

&nbsp

Omkostningerne svinger afhængigt af institutionen, og programmet varer typisk mellem et og tre år. Det er en god idé for potentielle studerende til at forske i skole grundigt for at sikre, at programmet tilbydes passer til deres forventede mål.

&nbsp

Personer, der tjener deres kandidatgrad i telekommunikation regelmæssigt befinder sig i stor efterspørgsel efter en række karrieremuligheder, såsom et netværk analytiker, systemudvikler, systemer ingeniør, telekommunikation konsulent eller netværksadministrator. Disse beskæftigelsesmuligheder bliver mere og mere konkurrencedygtige. Studerende vil udvikle et stærkere telekommunikation fundament ved at lære at interagere med fakultet, studerende og branchefolk gennem intensiv læring erfaringer.

&nbsp

Internationale og indenlandske muligheder er tilgængelige på en række forskellige universiteter. Online-kurser er et ideelt alternativ til mennesker, der bor rundt om i verden med begrænset adgang til en facilitet. Internet-baserede muligheder også tage højde for folk, der mandat til en fleksibel tidsplan. For at finde den rigtige skole for dig, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Teknologi
 • Telekommunikation
Studieområde
 • Teknologi (38)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat