Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 33 Kandidat i Telekommunikationsteknologi 2023

33 Kandidat Programmer i Telekommunikationsteknologi 2023

Oversigt

Studerende forfølger ofte klasser på kandidatniveau efter at have afsluttet bachelorstudier i et beslægtet felt. Programmerne varer typisk fra to til fem år, afhængigt primært af tilmeldingsstatus.

Hvad er en Master i Telekommunikationsteknik? Denne type program er ofte taget som en fortsættelse af en generel undersøgelse af elteknik. Ligesom mange andre kandidatniveau-programmer inden for anvendt videnskab og relaterede felter er telekommunikations- og netværkstekniske læseplaner relativt fokuserede. De er derfor typisk kortere end den gennemsnitlige kandidatuddannelse, og tager så lidt som et år at afslutte hos nogle institutioner. Studerende bør forvente sektioner, der undersøger emner som satellitkommunikation, optisk netværk, lysbølgesystemer, signalstyring og netværksdesign.

Studerende graduerer typisk fra et telekommunikationsdesign og ingeniørprogram med øget teknisk færdighed og teoretisk forståelse, der ofte fører til bedre problemløsningskompetencer. Master kandidater kan også erhverve erhvervslivet til at fremme deres karriere. Eksponering for et netværk af troværdige rådgivere og motiverede jævnaldrende under et program kan også blive et aktiv i en studerendes post-akademiske ventures.

Engineering program omkostninger er typisk baseret på flere faktorer. Dermed varierer omkostningerne betydeligt fra et program til det næste; eleverne kan godt klare sig til at opnå et generelt skøn fra hver institution, før de ansøger.

Disse programmer forstås generelt at forberede modne kandidater til forskning, ledelse eller undervisningsstillinger inden for udvikling af telekommunikation. En netværksingeniør kan f.eks. Styre et team, der er ansvarligt for driften af ​​udstyr i en datalagringsvirksomhed, trådcenter eller lignende. Elektriske ingeniører med netværk og kommunikation specialitet kan være involveret i at undersøge transmissionspotentialet af nye materialer og teknologi. Underholdende kandidater kan involvere sig i opstartsfællesskabet, hvor de kunne bruge deres viden om kommunikationsteknologi til at udvikle netværksløsninger til nye industrier, såsom rumrejser, selvkørende biler og kunstig intelligens.

Der er mange steder, hvor du kan få en Master i Telekommunikationsteknik. Afsnit af nogle programmer kan endda være tilgængelige online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørvidenskab
  • Elektroteknologi
  • Telekommunikationsteknologi
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (33)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat