Keystone logo

61 Kandidat Programmer i Humaniora Teologi Teologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Teologi
  • Teologi
Studieområde
  • Humaniora (61)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Humaniora Teologi Teologi

En kandidatgrad er en kandidatgrad, der hjælper studerende med at finde en karriere i deres område af undersøgelsen. En vis grad kan være tjent på universiteter over hele verden, og det tager normalt mellem to og fire år at gennemføre, afhængigt af programmet.

Hvad er en Master i guddommelighed? Dette program er designet til studerende, der ønsker at tjene i en kirke. Efter eksamen, skal eleverne have en dyb forståelse af kirken og dens mission, være kompetent i bibelsk græsk eller hebraisk, og har en forpligtelse til at udvikle åndelig modenhed i andre såvel som sig selv. Core emner omfatter normalt teologisk, praktisk ministerium, og bibelstudier. Andre kurser kan omfatte Hermeneutik, Gamle og Nye Testamente fonde, Pinsebevægelsen undersøgelser, kristne etik, principper og praksis for undervisning, forskning og rapportskrivning.

Personer, der forfølger et guddommelighed grad fordel ved at bygge faglige kvalifikationer til at være i stand til at føre en kirke og menighed.De har også evnen til at bruge teologi principper at gøre uafhængigt dannede domme om moderne emner i samfundet.

Omkostningerne i forbindelse med at tjene en guddommelighed grad vil variere fra sted til sted. Placeringen af ​​skolen og varigheden af ​​programmet vil faktor i omkostningerne. Studerende, der ønsker at vide præcis, hvad undervisning og gebyrer vil være bør kontakte skolerne direkte.

Der er en række af karrieremuligheder for personer med en Master i guddommelighed. Udsigterne inkluderer bliver ministre, lærere og ledere i en række forskellige pastorale sammenhænge. Kirker og templer er nogle muligheder for beskæftigelse, som er sundhedsmiljøer, almennyttige organisationer og institutionelle miljøer. Nogle kandidater vælger at være feltpræster i fængsler og hospitaler, mens andre kan vælge at blive professorer.

Start din ministerium uddannelse med det samme ved at bruge vores database.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.