Keystone logo

16 Kandidat Programmer i Teoretisk Fysik 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Naturvidenskaber
 • Fysik
 • Teoretisk Fysik
Studieområde
 • Naturvidenskaber (16)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Kandidat Programmer i Teoretisk Fysik

  Masters grader er tilgængelige i en bred vifte af formater som Master of Science, Master of Liberal Arts og Master of Research. Gennemførelsen af ​​disse grader tager i gennemsnit et til to års fuldtidsindskrivning eller to til fire års deltidsansøgning.

  Hvad er en Master i teoretisk fysik? Studerende indskrevet i avanceret grad planer for fysik studerer typisk en kombination af kvantemekanik, kvanteteknologi, anvendt fysik og avanceret matematik. Kurser involverer komplekse matematiske og teoretiske emner og suppleres ofte af laboratorietid, hvor eleverne får praktisk forskningserfaring. Udover de udtømmende studier af klassisk fysik er kandidatstuderende forsynet med specialiseringsmuligheder som astrofysik, partikelfysik, nanoteknologi, biofysik og avanceret matematik for yderligere at uddybe deres færdigheder i denne mangfoldige disciplin.

  Studerende, der forfølger teoretisk fysik på masterniveau, forfinder ofte deres færdigheder som matematiske lærde, udvikler stærk forskningserfaring, ekspertniveauer på computerniveau og et over gennemsnittet greb på tal, der kan føre til karriereudvikling samt overordnede problemløsende evner i det daglige liv.

  En kandidatgrad kan variere meget med hensyn til omkostninger, fordi hver skole, program, lokalitet og studerende er anderledes. Mange universiteter tilbyder potentielle studerende projicerede budgetter baseret på deres unikke gebyrplaner samt finansielle kontorer for at hjælpe med planlægning og henvendelser.

  Da teoretisk fysik er så et forskelligartet område, bør det ikke komme som nogen overraskelse, at jobmuligheder generelt er rigelige for kandidater. Potentielle industrier åbne for studerende omfatter forskning, sundhedspleje, teknologi og energi. Udover at arbejde som pædagoger eller forskere inden for universiteter, går kandidater også nogle gange på arbejde som biomedicinske teknologer, geofysikere, robotister og nanoteknologer. Derudover arbejder mange teoretiske fysikere sammen med ingeniører i både private og offentlige forsvarsagenturer over hele verden.

  Ligesom de fleste grader med et stort laboratoriefokus kræver en master i teoretisk fysik typisk på campus tilmelding. Heldigvis er der programmer tilgængelige over hele kloden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.