Keystone logo

26 Kandidat Programmer i Humaniora Sprogstudier Tolkning 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Sprogstudier
  • Tolkning
Studieområde
  • Humaniora (26)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Humaniora Sprogstudier Tolkning

Generelt kræves der ca. to år at tjene, en kandidatgrad er en måde for en studerende at få øget viden om deres valgte felt. Denne type grad er fremragende forberedelse til enten en yderligere akademisk karriere eller en professionel arbejdsplads og er tilgængelig i en række forskellige emner.

Hvad er en mester i fortolkning? Denne type program fokuserer på, hvordan et sprog oversættes til et andet under forekomster af interpersonel kommunikation. Mens oversættelse kan henvise til en række forskellige processer, herunder arbejde udført med det skrevne ord, er undersøgelsen af ​​fortolkning normalt begrænset til realtidsinteraktioner mellem mennesker, der taler forskellige sprog. Studerende kan lære om fortolkningsteknikker og bedste praksis samt generelle kommunikationsevner. Derudover kan de forfølge en grundig undersøgelse af deres valgte sprog for at forbedre deres evner.

Programmer som disse kan hjælpe eleverne med at erhverve vigtige færdigheder, der kan gavne dem på arbejdspladsen, såsom klar kommunikation og effektiv interpersonel interaktion. Derudover kan eleverne være i stand til at forbedre deres fremmedsprogsfærdigheder.

Udgifterne til en kandidatgrad i fortolkning vil afhænge af en række forskellige faktorer. Studerende skal være sikker på at kontakte deres valgte skole direkte, så de kan modtage præcise og opdaterede oplysninger om de programmer, som de gerne vil tilmelde sig.

De, der gennemfører en mastergrad i fortolkning, går ofte på arbejde som tolke og hjælper mennesker rundt om i verden med kommunikation på fremmedsprog. De kan arbejde for virksomheder, nyhedsvirksomheder, nonprofits, offentlige myndigheder eller andre organisationer i hele deres karriere. Derudover kan de med en fortolkningsgrad også fungere som oversættere, sproganalytikere eller endda lærere.

Hvis du er interesseret i at tjene en af ​​disse grader, er det nu tid til at starte. Bare søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.