Keystone logo

18 Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Designingeniør Transportdesign 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørvidenskab
  • Designingeniør
  • Transportdesign
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (18)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Designingeniør Transportdesign

Normalt en opfølgning på en bachelorgrad, giver en kandidatuddannelse eleverne mulighed for avancerede studier. Afhængigt af programmet udfører de normalt deres grad inden for et til to års fuldtidsophold.

Hvad er en Master i Transport Design? Transportdesign kombinerer generelt den fascinerende verden af ​​design med den højoktanske transportverden, træner eleverne til at skabe praktiske og innovative designs til verdens transitteknologi. Studerende kan lære at navigere de seneste sociale trends inden for transport, samtidig med at deres kreativitet bliver i gang med praktisk praksis i feltets forskning, modellering og kerneprincipper. Ofte omfatter en Master i Transport Design en praktikkomponent, hvor eleverne arbejder på real-world projekter og får en kritisk karriereoplevelse.

Studerende i transportdesign kan lære at lave praktiske og elegante modeller af deres arbejde på papir og i digitale formater. De kan også blive kompetente bilforskningsforskere og få mulighed for at udnytte innovation mod forretningsmål. Disse færdigheder kan hjælpe eleverne adskille sig fra mængden og etablere sig som eksperter på området.

Universitets locale, studerende tilmelding og program specifikationer kan alle påvirke omkostningerne ved en kandidatgrad. Studerende skal kontakte deres ønskede skoles finansielle planlægningskontorer inden optagelse for at sikre, at programmet passer til både læring og budgetbehov.

Mulighederne vrimler for kandidater i transportdesign. Studerende kan optage stillinger inden for store bilproducentvirksomheder, designfirmaer, offentlige sikkerhedsorganisationer og luftfartsselskaber. Specifikke karriere indeholdt af personer med denne grad omfatter indvendig bil designer, design konsulent, urban designer, udstyr designer og transport design ingeniør. Selvom de fleste individer inden for dette område arbejder inden for bilindustrien, har flere også fundet succes i handels- og ingeniørfirmaer.

Forlad konkurrencen bagud med en Master i Transport Design fra prestigefyldte universiteter over hele verden. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.