Keystone logo

39 Kandidat Programmer i Transport og Logistik Transport Transportteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Transport og Logistik
  • Transport
  • Transportteknologi
Studieområde
  • Transport og Logistik (39)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Transport og Logistik Transport Transportteknologi

Mange studerende ind programmer til at tjene en kandidatgrad i transport engineering for at anvende deres tekniske grader eller erhvervserfaring for mobilitet. Programmet forbereder de studerende til en karriere i bil- og flyindustrien.

Hvad er en Master i Transport Engineering? Denne avancerede grad giver de studerende et indgående kendskab til transport design og systemer. Studerende interesseret i køretøjer prototyper, bildesign, computer-integrerede køretøjer og luftfartøjssystemer, luftdygtighed ingeniør og sikkerhedssystemer vil finde kurser og udviklingsprojekter uvurderlig. Program deltagerne lærer prototyping og design færdigheder til biler, lastbiler, særlige køretøjer og fly, samt certificering og juridiske standarder, der kræves for sikkerhed og for statslige og miljøbestemmelser.Kandidater er forberedt til ingeniør karriere i auto og luftfartsindustrien, samt mange lovgivningsmæssige og statslige institutioner.

Dette kandidatuddannelsen gavner både ingeniørstuderende og ingeniører allerede forfølger en karriere, der ønsker at udvikle specifikke mobilitet design færdigheder og den viden, der er nødvendige for at arbejde inden for lovgivningsmæssige standarder. Kandidater er en fordel i forhold personer med mere generelle engineering oplevelse, når de ansøger om stillinger i transportbranchen.

Hver institution har sit eget program krav til pris og varighed, men de fleste programmer tager ca. to år at gennemføre. Omkostninger varierer for hver enkelt skole. Interesserede studerende skal forske hver institution for at sikre deres krav er opfyldt.

Program kandidater har en bred vifte af karrieremuligheder i transport design og systemer.Mange kandidater vælger at komme ind i bilindustrien, anvende deres færdigheder til at skabe prototyper på nye biler eller andre motiver til automatiserede systemer i køretøjerne. Luftfartsindustrien er også åbent for kandidater, der tilbyder en karriere i fly design, samt karriere, der arbejder med de mange computer-integrerede systemer inden fly, tårne, radarer og kommunikationsudstyr. Ingeniører med denne grad er i høj efterspørgsel i mange offentlige og private transport agenturer samt.

Der er internationale muligheder for ingeniører interesserede i en transport kandidatgrad. Vores omfattende database kan dirigere potentielle ansøgere til relevante institutioner. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.